11
Domaći fudbal

NOVI ŠAMAR ZVEZDI: Još jedan biser omladinske škole odlazi u Čukarički!

Objavljeno: 17.02.15 u 17:50

Crvena zvezda doživela je još jedan šamar, pošto će najbolji strelac Omladinske lige napustiti klub i potpisati ugovor sa Čukaričkim. To je posle Slavoljuba Srnića, Filipa Stojkovića i Luke Markovića još jedan veoma perspektivni fudbaler koji će preći u redove kluba sa Banovog brda iz ‘Ljutice Bogdana’.

Još jedan težak udarac za Crvenu zvezdu! Jedan od najvećih talenata koji Crvena zvezda ima u svom omladinskom pogonu Lazar Đurović, koji je rođen 1997. godine, napustiće klub. Uzaludni su bili pregovori čelnika Zvezde da u svojim redovima zadrže mladog napadača, roditelji su doneli odluku da karijeru nastavi u Čukaričkom sa kojim će potpisati ugovor na godinu i po dana.

Iako je finansijska ponuda ‘Brđana’ bila mnogo veća od dve hiljade evra koliko je Zvezda nudila mladom igraču za tri godine, novac nije odigrao presudnu ulogu u ovom transferu. Lazarovi roditelji smatrali su lošom odlukom da se njihov sin zadrži još šest meseci u omladinskom pogonu, iako je već upisao nastup u prvom timu Zvezde 10. oktobra protiv banjalučkog Borca. U decembru je takođe igrao za prvi tim, i to u duelu protiv Modriče, kada je postigao prvenac u najboljem timu.

Prošle sezone Lazar Đurović je bio strelac 14 golova u  osvajanju kadetske titule crveno-belih, a jesenas je u Omladinskoj ligi rešetao mreže čak 22 puta, čime je poneo epitet najboljeg strelca u prvom delu sezone.

Pre samo mesec dana Luka Marković, još jedan izdanak Zvezdine škole je prešao u redove Čukaričkog, a pre njega to su učinili i Slavoljub Srnić i Filip Stojković. Egzodus sa ‘Marakane’ se nastavlja!

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

11 Komentara

  1. Није ми јасно како,зашто и докле, обе лоповске управе у наша два великана тргују и зарађују на клинцима, а да се нико не буни. Нормално паре трпају у своје џепове. Са сениорима више не смеју јер ће их у ћорку стрпати притисак јавности ако ништа друго. Па су укапирали да лову узму на талентованим клинцима, док нама мажу очи са трећеразредним појачањима и свађом челника и њиховим пуленима са обе трибине(водећим групама) које плаћају за окретање главе маси и тако даље.Управа напоље,живела Србија ! ПФК

    0
    0
    Odgovori
  2. drago mi je sto je napustio zvezdu mali je najtalentovaniji igrac u srbiji zvezda je gotov klub i dobro je sto dobri klinci beze odatle

    0
    0
    Odgovori
  3. Nije tu do kluba, roditelji su hteli da sa njim za godinu dana odu inostranstvo a Zvezda je htela ugovor na 3 god. Pricamo o mladim igracima koje je Zvezda navodno pustila ako cemo posteno ko je od njih igrac i ko je prosao bolje nego da je ostao u Zvezdi?? Jankovic, Cosic, Suljagic ….pa i taj Stojkovic i Srnic jesu li vam to neki igraci ??

    0
    0
    Odgovori
  4. Bolje i turisticki vodic da bude nego da ga lazu 5 godina u zvezdi kao Darka Lazovica, a na kraju ga oteraju kao stetnog, iako se odrekao nekoliko plata.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter