0
Evrokupovi

DRAKONSKA KAZNA: Marković suspendovan četiri meča?! (VIDEO)

Objavljeno: 17.02.15 u 12:25

Ljubitelji fudbala se dobro sećaju crvenog kartona Lazara Markovića protiv Bazela u Ligi šampiona. Srpski reprezentativac je pocrveno samo 15 sekundi po ulasku na teren, velika prašina se digla oko tog faula, a napravljen je i crtani film. Markec će u četvrtak će saznati koliku će kaznu dobiti zbog te greške, ali po svemu sudeći UEFA će biti nemilosrrdna.

Tog 9. decembra na meču Liverpul – Bazel, zbog navodnog udaranja Behranga Safarija u 60. minutu, posle teatralnog pada Iranca, Markec je dobio direktno isključenje.

Bazel je kasnije izborio remi i eliminisao engleskog predstavnika. Marković će definitivno propustiti prvi meč šesnaestine finala protiv Bešiktaša, koji Liverpul igra u četvrtak na ‘Enfildu’.

Tog dana će saznati koliko će pauzirati u ligi Evrope, a turski mediji spekulišu da bi mogao da bude kažnjen sa čak četiri utakmice neigranja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter