0
Evrokupovi

DAVID LUIZ: Dijego Košta je neverovatan igrač

Objavljeno: 17.02.15 u 08:42

Večeras od 20:45 sati na Parku prinčeva biće odigran derbi osmine finala Lige šampiona pošto će domaći Pari Sen Žermen dočekati Čelsi.Nekadašnji defanzivac „plavaca“ i sadašnji fudbaler „svetaca“ David Luiz odlično poznaje rivale, a posebno dobro mišljenje ima o španskom internacionalcu, Dijegu Košti:

– Košta je dobar napadač i ove sezone je počeo da postiže mnogo golova što mu je donelo veliko samopouzdanje. On je fantastičan igrač – smatra David Luiz.

Štoper pariskog tima je takođe naglasio da je za njegov tim posebno važno da napravi kvalitetan rezultat na svom terenu. Ipak, Luiz je svestan da to neće biti lako ptotiv tima kao što je Čelsi:

– Moramo da odigramo snažo, da budemo iznad svojih mogućnosti u ovom prvom meču pošto moramo da osiguramo dobar rezultat na svom terenu – kaže Luiz i nastavlja:

– Njihovi igrači sada razumeju bolje filozofiju Murinja i biće im lakše da sprovedu te zamisli u delo, pošto je on sad već drugu godinu u klubu. Uz to, doveli su još dva, tri kvalitetna igrača kao što su Fabregas ili Košta o kome sam maločas pričao. Jači su ove sezone – smatra Luiz.

Kada je reč o samom meču, Brazilac je uveren da će „prštati“ na sve strane:

– Neće biti rupa u kvalitetu kada je reč o ovom meču. Imamo dva fantastična tima, dobre igrače i dva sjajna trenera. Moramo da dokažemo koliko smo sposobni, a to jedino možemo kroz igru na terenu – podvukao je David Luiz.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter