0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

POTVRĐEN TRANSFER: Bivši kapiten Zvezde u Antićevom jatu!

Objavljeno: 16.02.15 u 21:08

Sezonu je počeo u Crvenoj zvezdi, zatim je prešao u turskog drugoligaša Manisu, a sada je potpisao i za treći klub ove sezone, tako da će Nenad Milijaš karijeru nastaviti u Hebei Kina Fortuni, koju odnedavno sa klupe predvodi Radomir Antić.

Radomir Antić je veoma dobro je upoznat sa kvalitetima Nenada Milijaša pošto je ‘Miki’ bio jedan od ključnih igrača u reprezentaciji Srbije kada je bio selektor u periodu od 2008. do 2010. godine, zaključno sa Svetskim prvenstvom u Južnoj Africi. Kineski mediji prenose da je Milijaš potpisao ugovor na dve godine, a Hebei Kina Fortuna će mu čak biti treći klub čiji će dres nositi ove sezone.

Srpskom dvojcu u Kini veoma brzo bi mogao da se priključi još jedan naš internacionalac, a u pitanju je Miroslav Radović. Nekadašnji fudbaler Partizana, a trenutno poljske Legije, već nekoliko dana pregovara sa kineskim drugoligašem.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter