0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KOJIĆ: Jesenju krunu doneli su Danko i Petar, ne mogu da garantujem titulu!

Objavljeno: 16.02.15 u 18:37

Fudbaler Partizana Nemanja Kojić izjavio je da su za bodovnu prednost crno-belih u odnosu na Crvenu zvezdu najzaslužniji Danko Lazović i Petar Škuletić, ali je istakao da će oni koji su ostali u klubu „gristi“ na svakoj utakmici.

Partizan je u zimskom prelaznom roku ostao bez Danka Lazovića koji će karijeru nastaviti u Peking Enterprajz, i Petra Škuletića, koji je potpisao za Lokomotivu iz Moskve. Crno-beli će tako u nastavku Super lige Srbije u napadu moći da računaju jedino na Kojića i Ivana Šaponjića.

– Poptuno neočekivano, u roku od samo pet dana, konkurencija u napadu je prepolovljena. Sada sam ja taj koji jedini ili najviše mora da ‘povuče kola’ u završnici – rekao je Kojić za “Goal Srbija“.

– Nije mi strana ovakva situacija, jer sam svojevremeno u Radu bio jedini špic, a tada mladi Uroš Đurđević mi pomagao koliko je stizao i mogao. Ali, jeste mi čudna, s obzirom na to ‘Građevinari’ nisu uvek morali da pobede, a Partizanu se i remi računa kao neuspeh – dodao je Kojić.

On je istakao da su upravo Lazović i Škuletić najzaslužniji za osvajanje titule jesenjeg prvaka.

– Dovoljno je reći da su njih dvojica zajedno skupili 20 golova i 10 asistencija u prvenstvu. Oni su nas dogurali do jesenje titule. Ovih šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu najviše su Dankovo i Petrovo delo. Kako onda da nam ne fale? Možda bi na proleće bili još bolji, a možda ne bi ponovili jesen. Nikada nećemo saznati, niti imamo vajde od kukanja – rekao je Kojić. 

hotsport.rs/beta

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter