0
Domaći fudbal

ZBOG ČEGA JE OSLABIO PARTIZAN: Grof Božović otkrio zašto je izabrao Škuletića

Objavljeno: 15.02.15 u 14:35

Trener moskovske Lokomotive Miodrag Božović – Grof otkrio je razloge zbog kojih je u svom tim doveo Petra Škuletića.

Dosadašnji napadač Partizana prešao je u ruski klub za četiri miliona evra, a Božović smatra da je ovo veliki korak u njegovoj karijeri.

– U dosadašnjih 17 kola postigli smo svega 20 golova. Hteo sam da uzmem igrača koji će mi rešiti probleme u napadu. Očekujem da popravi efikasnost, ali i da se nametne selektoru Radovanu Ćurčiću. Zadovoljan sam što ću imati u timu Škuletića, odigrao je odličnu sezonu u dresu Partizana i ranije gde god je igrao bio je golgeter ekipe. Veliki je profesionalac i radnik – rekao je Božović za “Blic“ i dodao:

–  Znao sam da ga već duže vreme prati Lil i to nije mala stvar, Francuzi retko greše u proceni. Predložio sam upravi kluba, oni su prihvatili znajući da nam treba napadač Škuletićevog profila. Sve se dogodilo veoma brzo i bez problema – ističe Božović.

On veruje da će se Škuletić prilagoditi ruskom fudbalu.

– S obzirom na to da je mlad igrač, ovo je vrlo važan korak u njegovoj karijeri. Ja sam u Rusiju doveo Mitra Novakovića i Marka Lomića, i oni su kvalitetnim igrama otvorili put i drugim fudbalerima iz Srbije i Crne Gore. Smatram da se naši igrači najbolje aklimatizuju na Rusiju, zato što je sličan mentalitet, a ne zaboravimo da su Nemanja Vidić i Branislav Ivanović u Englesku otišli iz Rusije. Oni su najbolji primeri kako se napreduje u Rusiji, a nastavi li sa partijama iz crno-belog dresa, i Škuletić će njihovim putem. U još veći klub i jaču evropsku ligu – zaključio je Božović. 

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter