3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OSLABLJENI: Zvezdini reprezentativci neizvesni za derbi

Objavljeno: 15.02.15 u 09:05

Ekipa Crvene zvezde u meč 22. kola ABA lige sa Cedevitom mogla bi da uđe bez dvojice reprezentativaca Srbije koji se još nisu oporavili od povreda.

Nakon bolnog poraza u Evroligi od Panatinaikosa, crveno-beli se već okreću obavezama u regionalnoj ligi gde ih sutra od 20:30 očekuje meč u Pioniru sa zagrebačkom Cedevitom.

– U goste nam dolazi odličan tim, sa iskustvom Evrolige i sada odličnim rezultatima u Evrokupu. Sada je jača i za Stanka Baraća koji sa sobom nosi veliki kvalitet i iskustvo. Tomas se vratio posle duže povrede, a tu je i dosta talentovanim igrača. Bez svake dileme biće to derbi kola. Mi smo navikli na ovaj ritam. Evroliga iziskuje ogromnu energiju, pogotovo u situaciji kada nismo kompletni. Dangubić i Jović su veoma bitni u našoj rotaciji. Pitanje je da li će njih dvojica biti spremni za Cedevitu. Bez obzira na sve, moramo da pronađemo dovoljno snage da odigramo dobar meč i pobedimo – rekao je Radonjić.

Šef crveno-bele struke ističe da nema vremena za tugovanje zbog poraza od PAO:

– Svaki trenutak nam je dragocen. Imamo veoma malo vremena da izvučemo pouke iz Atine i spremimo se za veoma kvalitetnog rivala Razmišljamo samo o nama, a to znači da nam je pobeda veoma važna kako bismo zadržali dobar ritam pred izazove koje slede. Uostalom, do kraja ligaškog dela je ostalo još dosta utakmica od čijeg epiloga će zavisiti konačan plasman – poručio je Radonjić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. ova utakmica se mora izgubiti klako bi ocistili ove miseve u polufinalu i ostaviti ih i ove godine bez evrolige, najveca picka ce radonjic ispasti ako danas pobedi cedevitu, jos vise treba da ga zamrze svi ako pokusava da izbegne pacove u polufinalu

    0
    0
    Odgovori
  2. ..AV je dogovorio sa sponzorom VAM IDE-om tvoj odlazak,a dolazak Jasmina Repese na klupu mutant kluba,VOLI se povlaci iz raspalog drzavnog projekta,a samim tim i svog trenera Deju vodi sa sobom..xxaaxxaa..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter