0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ: Prodaja Škuletića i Lazovića neće ugroziti ambicije

Objavljeno: 15.02.15 u 10:49

Šef struke beogradskog Partizana Marko Nikolić, svoj stav po pitanju prodaje Lazovića i Škuletića u finišu prelaznog roka već je transparetno predočio javnosti apsolutnim neslaganjem.

Uprkos tome, trener crno-belih, uveren je da odlazak dvojice ključnih igrača neće poremetiti koncept rada tima iz Humske ulice, ali ni plan da se kraj sezone dočeka kao prvoplasirani tim.

On je na pitanje novinara Sportskog žurnala da li odlasci važnih šrafova može da uzdrma amcije kluba odgovorio negativno:

– Verujem da ne može i to iz više razloga. Imam ogromno poverenje u grupu igrača, spremnih da kvalitetima, kompaktnošću i iskustvom odskoče iznad svih turbulencija, budu jači od problema i nesrećnih okolnosti. Loši međuljudski odnosi i neplanirana iskakanja moraju da se odraze i na teren. Zajedno, ipak, imamo isti cilj – borimo se za naš Partizan. Uz podršku navijača, preko potrebnih u trci za trofejima, imaćemo snagu da tog cilja stignemo poštenom, moralnom i čistom borbom na terenu – istakao je Nikolić.

Trener Parnog valjka svestan je stanja u srpskom fudbalu u kojem klubovi žive od prodaje igrača:

– Prošlih 14 meseci imali smo i jedno i drugo. Uz uspehe na domaćim terenima i Evropi, klub je zaradio šest miliona evra, dva od plasmana u kontinentalno takmičenje i četiri posle odlaska Škuletića. Imao je skoro i dva miliona evropskih novčanica od Anderlehta za Lazara Ćirkovića. Nije je prihvatio i to je dobro. Opet se vraćam na priču o studioznom i ozbiljnom radu čitavog kluba, uz posebno važno razmišljanje unapred – rekao je Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter