0
Ostali sportovi

NEVENA IGNJATOVIĆ ZA HOTSPORT: Povrede su razlog slabijeg rezultata u Koloradu, ali idem dalje sa osmehom na licu

Objavljeno: 15.02.15 u 21:31

Srpska skijašica Nevena Ignjatović nije zabeležila najsjajniji rezultat na Svetskom prvenstvu u Koloradu, ali ističe da su povrede glavni razlog za to i tvrdi da će nastaviti da se bori za što bolji nastavak sezone sa osmehom na licu.

Nevena je ispala sa staze na samom startu, pa je ostala bez plasmana, a u razgovoru sa dopisnikom HotSporta iz Kolorada – Igorom Vukojem, naglasila da ove sezone nema sreće sa povredama i da je to glavni razlog slabijeg rezultata.

– Nije bilo baš sve po planu, ali to je skijanje nekada mi sve ide od ruke, a nekada se toliko trudim i jednostavno ne ide. Od početka ove godine nemam toliko sreće pre svega sa povredama, dve nedelje pred Svetsko prvenstvo sam povredila koleno i sada vidim posledice toga. Mislila sam da ću moći da odskijam dobro, ali definitivno mi pauza od dve nedelje nikako nije bilap potrebna sada. Idemo dalje sa osmehom na licu, daću sve od sebe da se sto pre vratim i budem stara – rekla je Nevena Ignjatović.

Da li si zadovoljna organizacijom, kakav je na Vas utisak ostavio Biver Krik?

– Zadovoljna jesam, zaista je sve izgledalo lepo, imali smo super vreme i super uslove za dobar nastup. Amerika je inače mač sa dve oštrice, kada to kažem mislim na vrstu snega. Ovde je sneg dosta suv i agresivan, treba imati osećaj da pustiš skiju da leti. Sve u svemu organizacija je bila sjajna, nismo imali nikakvih problema, ljudi su bili jako ljubazni i spremni uvek da pomognu. 

FOTO: Fejsbuk/Nevena Ignjtaovic
FOTO: Fejsbuk/Nevena Ignjatovic – Srpska zastava u Koloradu

Koji su Vaši planovi za nastavak sezone?

– Odmah posle Kolorada letim za Minhen i pravo nastavljam u Bad Vajse gde ću voziti dva slaloma Evropa kup, nakon toga se selimo u Maribor na Svetski kup. Nadam se da ću se uskoro povratiti i skijati kako znam, težak je period iza mene, ali ne predajem se – zaključila je Nevena Ignjatović.  

Podsetimo, dopisnik HotSporta iz Biver Krika je prethodno prikazao delić atmosfere sa Svetskog prvenstva, dok je pored Nevene Ignjatović, imao priliku da razgovara i sa predsednikom skijaškog saveza Srbije Vladetom Radivojevićem i ostalim našim predstavnicama.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter