0
Ostali sportovi

LIGA EHF: Danci slomili otpor Novosađana

Objavljeno: 15.02.15 u 23:32

Rukometaši Vojvodine poraženi su od danskog Skjerna 25:23 (13:14) u meču prvog kola grupe C Lige EHF. Poraz, ali poraz koji ushićuje. Ushićuje jer je bila „krcata“ hala, bilo je rekordnih 1.867 gledalaca.

Nezapamćeno. Bilo je i mališana, odazvale su se sve rukometne škole iz Novog Sada i okoline, poput, Kaća, Futoga, Veternika, Beočina, Temerina…

Vojvodina je imala vođstvo u većem delu meča. Povela je sa 7.4, imala 8:5. Elezović je vodio napad „lala“, Stanković je bio stoprocentan sa krila, u prvom poluvremenu. Danci su najviše golova postigli sa crte, u situacijama kada je odbrana Novosađana letela po terenu, a onda odjednom protivnički pivot sam na crti koji vešto koristi priliku. Pokazao je Skjern koliko je moćan. Vrhunski desni bek Sondergard davao je golove kada je protivniku bilo najpotrebnije.

I u nastavku, Vojvodina je imala minimalno vođstvo u nekoliko navrata, ali je Skjern prvi put poveo sa dva gola u 52.minutu. Na kraju, konačnih 25:23.Vojvodinu u narednom kolu očekuje meč u Berlinu protiv pobednika kupa Nemačke.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter