0
Evrokupovi

JOVETIĆ SIGURAN: Imam kvalitet za Ligu šampiona, zaslužujem da je igram!

Objavljeno: 15.02.15 u 09:45

Napadač Mančester Sitija Stevan Jovetić istakao je da ga je odluka Manuela Pelegrinija o odstranjivanju iz ekipe za takmičenje u Ligi šampiona potpuno ubila.Bivši igrač Partizana je gurnut u drugi plan nakon što je Siti izdvojio 28 miliona funti za dovođenje Vilfreda Bonija iz Svonsija, a Juventus i nekoliko drugih italijanskih timova zainteresovano je za angažman ovog igrača.

Pelegrini je Boniju dao prednost u odnosu na Jovetića u elitnom takmičenju s obzirom da je Mančester Siti kažnjem jer nije poštovao pravila finansijskog fer-pleja pa im je dozvoljeno da registruju samo 21 igrača za ovo takmičenje.

– Zaslužujem da igram u Ligi šampiona. Znam to. Menadžer me je „ubio“ sa ovom odlukom – rekao je Jovetić.

– Osećam da zaslužujem svoje mesto u timu kao što su mi i drugi to rekli. Veoma sa razočaran, čak i sada. Ne mislim da je to bila dobra odluka. Ljudi su mi govorili da sam odličan igrač, ali očigledno je da menadžer misli drugačije – razočran je nekadašnji igrač Fiorentine zbog odluke svog šefa struke.

– Znam da zaslužujem da se nađem na listi. Rekao sam i menadžeru to, ali nije hteo da me sasluša. Došao sam ovde da igram LŠ – insistirao je Crnogorac.

Pelegrini je poručio da Jovetić i dalje ima budućnost u klubu, ali 25-godišnji napadač sada razmišlja šta činiti pre letnjeg prelzanog roka.

– Nisam još uvek odlučio šta ću da radim. Sačekaću leto, pa ću videti. Menadžer je stavio neke druge igrače umesto mene, možda je to poruka koja govori šta on želi da uradi – rekao je Jovetić, prenosi Goal.com.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter