8
Domaći fudbal

FOTO: FK PARTIZAN

TUMBAKOVIĆ: Radimo neozbiljno i amaterski

Objavljeno: 14.02.15 u 09:04

Potpresednik FK Partizan Ljubiša Tumbaković izjavio je da nimalo nije zadovoljan načinom na koji je klub reagovao nakon prodaje dvojicu najboljih igrača iz prvog dela JSL, Danka Lazovića i Petra Škuletića.

Kao što je poznato, Lazović je kao slobodan igrač otišao putem novčanog brega u Kinu, dok je popularni Škuntelar novčani koral doneo u klupsku kasu crno-belih.

Odmah potom, kako kaže Tumbaković, čelnici Parnog valjka razleteli su se kao muve bez glave u potrazi za neproverenim pojačanjima i igračima sumnjivog kvaliteta. Baš zbog toga, ističe Tumbaković, on se zalaže za oslanjanje na sopstvene snage mnogo pre nego dovođenja nekvalitetnih pojačanja.

– Skauting je ozbiljna stvar i on traje od nekoliko meseci do godinu dana, zbog čega mislim da je neozbiljno i amaterski dovoditi igrače bez gledanja. Angažovanje preko diskova takođe bi bilo neprofesionalno, i to ne dolazi u obzir, pa mislim da treba da se oslonimo na svoje snage – rekao je Tumbaković, piše Kurir.

Potragu za novim zamenama, piše Kurir, počeli su gotovo svi funkcioneri u Humskoj, pre svih generalni direktor Miloš Vazura. Međutim,  oni su listom preskakali sportski sektor, pa čak i u vidu obične konsultacije, a kamoli donošenja konačne procene.

– Prvi put čujem da su pojedinci iz kluba pregovarali s nekim igračima. Mislim da sam upućen u sva dešavanja, a uz to, neko sam ko ima svoje mišljenje i niko ne može da mi zabrani da ga javno kažem – ističe Tumbaković.

Potrepsednik crno-belih je demantovao priče da će podneti ostavku, ali je istakao da je daleko od zadovoljnog:

– Ako ćemo iskreno, da sam zadovoljan kako se radi, nisam, ali nisam ni nešto preterano nezadovoljan. Sa svima imam korektan odnos, a mene zanima isključivo Partizan i sve to me tera da radim još jače i motivisanije, a ne da se povučem – podvukao je Tumbaković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

8 Komentara

  1. Da on shvata ozbiljno svoj posao ne bi iznosio ovakve gluposti. Ne zeli da da ostavku jer voli Partizan? Ni jedan od tih fukcionera nikada nece voleti Partizan, za njih je to samo posao. Ako su stvarno toliki navijaci neka se odreknu dela svojih primanja da pomognu Partizanu, kao sto i pravi navijaci rade da bi pratili Partizan na svakoj utakmici..

    0
    0
    Odgovori
  2. steta sto nikoga nisko doveli u oslabljen napad ali ja vise zalim za neki nasim manjim kiksevima tokom sezone kada je trebalo zvezdi pobeci na vise od 6 bodova realna razlika je trebala da bude bar 10 bodova za nas pa nas sada nebih bolela glava ako i prodamo pola tima prodaja danka i skuletica je bila neminovnost mozda i bolje sada i da su doveli kvalitetne napadace mogli su za ovu polu sezonu da se uigraju i budu spremni za kvalifikacije za ligu sampiona ali nikog nije dovela ova nesposobna uprava i neznam sto svi pljuju po kojicu decko je odlicno odradio pripreme igra dobra gledao sam sos kanalu nekoliko njegovih nastup posebno ovaj zadnji iznudio je penal pogodio stativu jak u duelu,brz,pokretljiv,igra sa puno energije i ima dosta kvaliteta samo da ga povrede mimoidju dace bog i bice to dosta dobar partizan imamo pojacanu defanzivnu liniju sa ekstra kvalitetnim igracima u veznom redu smo dobili ninkovica i novog vodju ekipe odlicng babovica ostalo je ostalo nepromenjeno sto je jos jedan plus u napadu smo drasticno oslabljeni ali staje tu je po meni ekipa za vozdovac lukac,bandalovski,b.ilic,balazic,volkov,drincic,brasanac,grbic,ninkovic,babovic ,kojic.

    0
    0
    Odgovori
  3. Funkcioneri se razleteli…Da bi napravili deal sa nekakvim menadzerima i tako strpali nekoliko stotinu hiljada eura u dzep. Sto je sumnjivije transfer, veci je novac njima. Vrhunac ovog, kad je igrac povredjen a oni ga angazuju, ili se povredio kao na utakmici. Svako ko je glasao za prodaju Skuletica – NAPOLJE, jer trpaju novac sebi u dzep. Sve se radi po dogovoru. I tako godinama unazad…setite se sta je sve Zvezda i Partizan kupovao!

    0
    0
    Odgovori
  4. a sad lepo svi do jednog ostavke fino da podnesete ,ako to ne ne uradite pre pocetka prvenstva oda ce mo mi navijaci da vas sve najurimo iz kluba milom ili silom, jer sa ovim potezom koji ste uradili titulu ste unapred izgubili

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter