10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE I POPOVIĆ: Šaponjić nije prodat, Zemunelo pod hipotekom

Objavljeno: 14.02.15 u 23:44

Nedeljama je ćutao novi predsednik Fudbalskog kluba Partizan Zoran Popović, nije se oglašavao povodom prodaje najboljih igrača, ali je ipak pristao da odgovori na najavu da bi crno-beli već narednog leta mogli da ostanu i bez mladog Ivana Šaponjića.

Naime, tokom dana se pojavila vest da su crno-beli već prodali mladog reprezentativca klubu iz Belgije za 1,2 miliona evra s tim da bi dogovor postao pravosnažan ukoliko Šaponjić tokom proleća odigra 10 utakmica.

– Ma to je budalaština. Prvi put čujem za tako nešto. Bio sam član prošle uprave i znam da ni onda nismo razgovarali na tu temu, a pogotovo nismo od decembra kad sam ja došao na čelo kluba. zaista ne znam odakle te priče, rekak je Popović u izjavi za Kurir.

Uprkos tome što je Petar Škuletić prodat Lokomotivi za četiri miliona evra Partizan je pre toga praktično bio primoran da podigne kredit kako bi račun kluba bio odblokiran, a kao zalog stavljena je hipoteka na SC Teleoptik.

– Još nismo odlučili na šta ćemo usmeriti ta sredstva, ali nije tačno da će dva miliona otići na porez, jer su naša dugovanja po tom osnovu oko 700.000 evra. Bitno je da odblokiramo račun i poslujemo nesmetano. Kredit smo dobili na pet godina i to tako što smo stavili hipoteku na SC Teleoptik, tu nemamo šta da krijemo. Grejs period nam je 18 meseci, a kamatna stopa 6,4 odsto, što je sigurno najpovoljnije što smo mogli da dobijemo, otkriva Popović za sutrašnje izdanje Kurira.

Iako je tim značajno oslabljen odlascima Škuletića i Danka Lazovića prvi čovek kluba iz Humske tvrdi da će se titula naći u Partizanovim vitrinama.

– Mogu članovi Upravnog odbora da tvrde da smo slabiji , ali aj se sa tim ne slažem. Osvojićemo titulu, zaključio je Popović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

10 Komentara

  1. zasto sada kada su prodali Skuletica odmah ne vrate dio kredita,sve mi se cini da neko zemunelo pokusava da otme od Partizana..

    0
    0
    Odgovori
  2. Djura je bio malo dete za ove.A ovaj Popovic se pita kao i ja.Na zalost bili su u pravu oni koji su govorili da je dolazak ovih SNS-ovaca glogov kolac za Partizan.Pa vise ce ovi da urade za Zvezdu nego i sam Terzic.Ko sad da misli da je Zecevic imao dobru nameru?Da je on zeleo dobro Partizanu dosao bi sam na celo.Smisljena ujduruma da se zadovolji veliki vodja.Bez nervoze,titulu cemo da sanjamo,dzaba 6 boda viska.

    0
    0
    Odgovori
  3. istina je to sve sve i jednog koji su spominjani su bili prodati .zemunelo pod hipotekom al ste vi bagra ista ko i đura prodali bi i mamu svoju

    0
    0
    Odgovori
  4. Mi duzni cetiri puta manje od zvezdice i ovoliko problema a oni kao da se nista nedogadja i kao da nisu ni centa duzni ,pa to nije normalno,ako ce mo realno davno su trebali biti ugaseni ali se zna i zasto se to nije desilo???

    0
    0
    Odgovori
  5. Ovaj Popovic je iz Loznice, covek je vec par firmi pod stecaj, zadnje je drzao Bravo, u sklopu objekta hotel, mega market, pivnica sredio sve grmi, i posle godinu dana, pod stecaj, objekat sada propada,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter