0
Rekreativo

NOVOSTI IZ FK OBILIĆ: Novljani doveli tri nove igračice, u planu i muški seniorski tim (FOTO)

Objavljeno: 14.02.15 u 23:26

U prostorijama Sportskog centra „Igalo“ danas, 14. februara 2015. godine, je održana konferencija za medije u organizaciji FK „Obilić Herceg Novi“ . Na konferenciji govorili su potpredsednik kluba gospodin Miro Lučić, direktorka marketinga gospođa Milica Lučić, šef stručnog štaba gospodin Branislav Ivanović i gospodin Borislav Vujadinović, vlasnik farmacetske kuće „Valerijana Vujadinović“.

Nakon što je direktorka marketinga FK „Obilić Herceg Novi“ pozdravila sve prisutne, reč je dala potpredsedniku kluba gosposdinu Miru Lučiću. U svom obraćanju javnosti Lučić je predstavio planove kluba u tekućoj godini, osvrnuvši se na postignuto u 2014. godini.

– Kao najmlađi ženski klub u Crnoj Gori, u jesenjem dijelu prvenstva, ostvarili smo zavidne rezultate, što pokazuje i mesto na sredini tabele. Cilj nam je da sa ženskom selekcijom FK „Obilić Herceg Novi“ osvojimo titulu prvaka u takmičarskoj sezoni 2015/2016, 1.ŽFL Crne Gore. Želimo istaći da u ovom trenutku u klubu imamo i nekoliko reprezentativaca. Prema izboru selektora ženskih selekcija Crne Gore, gospodina Derviša Hadžiosmanovića, za žensku omladinsku selekciju pozvane su Milica Drljević, Ana Trutić i golman Ines Obradović. Za pionirsku selekciju, po izboru selektora Obrena Sarića pozvan je Miloš Perović, saopštio je gospodin Lučić.

10996145_10205667933808382_402947609915907437_o

– Ovim putem želimo da vam saopštimo da će FK „Obilić Herceg Novi“ osnovati i mušku seniorsku selekciju, koja će sa pripremama početi u toku naredne sedmice. Cilj nam je da ponovo okupimo naše igrače koji nakon izlaska iz pionirske selekcije, nisu ovih godina imali priliku da nastave takmičenje u Kadetskoj ligi jer ona kao takva nije postojala. Danas su mnogi od njih u starosnoj dobi koja im dozvoljava da se takmiče kao članovi naše seniorske selekcije u okviru Južne regije FSCG. Klub je u godini iza nas ostvario dobru saradnju sa mnogim klubovima u regionu, sa posebnim osvrtom na saradnju započetu sa ŽNK „Ombla“ iz Dubrovnika, koja će se nastaviti i u budućnosti i rasti u svim pravcima u kojima oba kluba mogu imati koristi.

– Ono što je posebno interesantno za naš klub, jeste što je članstvo u svim selekcijama apsolutno besplatno, klub obezbeđuje svojim članovima opremu i sve što je potrebno za takmičenje, kako bi rasteretili roditeljske budžete a rad svih zaposlenih u klubu je volonterski. Kako je godina za nama bila finansijski izuzetno teška za cjelokupni sport u našem gradu, mi moramo iskazati posebnu zahvalnost rukovodstvu Opštine Herceg Novi koji su razumeli veliki značaj našeg rada za lokalnu zajednicu i građane pa su nam mnogo puta pomogli da rešimo situacije koje za nas same nisu bile lake. Bez obzira na sve, mi se nadamo da će naš Marketing i Medija Centar nastaviti svoj uspješan rad i omogućiti dalji napredak kluba, istakao je gospodin Lučić.

DSCF4691

Na konferenciji su predstavljeni novi trener FK „Obilić Hereceg Novi“ gospodin Branislav Ivanović i nove igračice ženske selekcije FK „Obilić Herceg Novi“ koje će se takmičiti u drugom dijelu sezone 2014/2015, u okviru Prve ženske fudbalske lige Crne Gore. U pitanju su Suzana Vujošević, Aleksandra Vujošević, Ana Trutić i Milica Drljević, devojke iza kojih stoji dugo i uspješno igračko iskustvo.

– Došla sam u Obilić jer sam videla da klub ima perspektivu, da mogu ovde da napredujem. Ponosna sam što sam dio ove sportske familije i što ću svojim radom doprineti ostvarenju ciljeva kluba, rekla je Suzana Vujošević a njeno mišljenje su podjelile i druge novopridošle igračice. Očekuje se dolazak još nekoliko novih igračica, najvjerovatnije iz Švedske.

Gost na konferenciji bio je prijatelj kluba, farmaceutska kuća „Valerijana Vujadinović“ iz Beograda, koja je ovom prilikom po prvi put promovisala proizvode iz svoje kolekcije na području Crne Gore. Gospodin Borislav i gospođa Ljiljana Vujadinović iskazali su zadovoljstvo zbog saradnje sa FK „Obilić Herceg Novi“. Takođe, istakli su koliki je značaj proizvoda iz njihove kolekcije za pravilan i zdrav razvoj sportista, kako njihovi proizvodi mogu da se koriste preventivno, ali i u borbi sa različitim oblicima povreda koje mogu pogoditi igrače tokom njihovih sportskih aktivnosti.

Završnu reč je imala gđa Milica Lučić koja se zahvalila prisutnim gostima na posjeti i izrazila želju da sledeći put razlog za okupljanje budu još bolje vesti.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter