5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEVEROVATNO: Partizan se odriče još jednog napadača!?

Objavljeno: 14.02.15 u 13:56

Nakon odlazaka Petra Škuletića, Danka Lazovića i Ismaila Beka Fofane, na pragu odlaska je i mladi napadač Partizana.

Kako prenosi Blic, talentovani napadač Partizana Ivan Šaponjić prodat je Anderlehtu za 1,2 miliona evra, uz uslov da odigra deset mečeva u prolećnom delu sezone.

Ova vest navijačima crno-belih najverovatnije će zvučati čudno, naročito kada se uzme u obzir činjenica da trener Marko Nikolić pored Šaponjića može da računa samo još na Nemanju Kojića. 

Šaponjić je projektovan da nasledi Aleksandra Mitrovića koji će gotovo sigurno napustiti Anderleht narednog leta.

Dakle, Partizan će od transfera ovog talentovanog igrača dobiti ‘mrvice’ s obzirom na kvalitet i talenat Šaponjića koji će u avgustu napuniti 18 godina.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. E judi moji dok se vi svadjate izmedju sebe ko za koga navija ostacemo bez derbija jer ce ove bagre od rukovodioca da zatarabe obadva kluba.Sada jos samo da pocnu da prodaju petlice.E moji zvezdasi samo vi cutite a ono govno Terzic se ponasa kao onaj diktator u Koreji.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne verujem u ovu pricu,ali zaista ima smisla,prodali su sve napadace,ostavili njega i Kojica,mali ce da odigra sigurno desetak utakmica i to je to,kratko i jasno,on malo utakmica kod nas,upravi malo parica i svima lepo…

    0
    0
    Odgovori
  3. ahahhaha koja komedija od ovih u upravama gde đura stade ovi samo prdužiše e moji i gorbari i cigani njima uopšte nije do klubova nego do love zabole njih za nas umesto da se svi ujedinete i rasterate tu bagru iz uprave i privatizacija i eto i rezultata u evropi.ovako samo nam mazu oči vreme je da se kaže stop pljački

    0
    0
    Odgovori
  4. ahahhaha koja komedija od ovih u upravama gde đura stade ovi samo prdužiše e moji i gorbari i cigani njima uopšte nije do klubova nego do love zabole njih za nas umesto da se svi ujedinete i rasterate tu bagru iz uprave i privatizacija i eto i rezultata u evropi.ovako samo nam mazu oči vreme je da se kaže stop pljački

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter