0
Lifestyle

LIFESTYLE: Kanye West i Adidas za Dan zaljubljenih

Objavljeno: 14.02.15 u 14:23

Američki reper Kanye West i Adidas su odlučili da fanove sportske odeće i obuće obraduju za Dan zaljubljenih predstavljajući im najnoviju kolekciju „YEEZY“. Kanye kolekciju opisuje kao odeću koja prevazilazi granice sportskog i nudi mogućnost nošenja u različitim okruženjima i prilikama. Ova kolekcija je dizajnirana da bih umanjila svakodnevni stres, zato su se odlučili za pastelne boje, poput sive, bež, mat zelene.

Kolekciju su premijerno mogli da vide svi posetioci koji su se pre dva dana našli na Njujorškoj nedelji mode. Kanye je zajedno sa kreatorima radio na modelima, kako za muškarce tako i za žene. Napravljeni su različiti modeli obuće sa specijanim đonom koji vam pruža osećaj kao da hodate po oblacima.

yezzy

Za mene je ovo bio izazov, jer je moda i dalje ženski ideal. Adidas je kompanija koja vam dozvoljava da budete kreativni i da sanjate. Kada sam razmišljao o tome kako kolekcija treba da izgleda, želeo sam da se u njoj oseti Tokio, Njujork ali i Paris, Santa Barbara ili Čikago. Zamislio sam ovu kolekciju kao bezgraničnu, možete je nositi gde god želite i kada god želite, bez stresa. – rekao je West.

yey

„YEZZY“ kolekcija je dizajnirana da za svakog bude po bar jedna stvar. Nije bitno da li ste isključivo sportski tip ili možda ipak želite neku elegantniju kombinaciju, Adidas se potrudio da pomeri granicu sportskog i elegantnog, odnosno da ih isprepliće.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter