0
Odbojka

FOTO: okvojvodina.org

KUP SRBIJE: Vojvodina izbacila Zvezdu i zakazala finale sa Partizanom!

Objavljeno: 14.02.15 u 20:45

U drugom polufinalu Kupa Srbije za odbojkaše Vojvodina je sa 3:1 savladala Crvenu zvezdu i zakazala duel sa Partizanom u nedelju od 18 sati.

Vojvodina je domaćin ovog finalnog turnira i to je bila blaga, ali značajna prednost za njih, iako je Crvena zvezda važila za blagog favorita u ovom duelu. Za nešto manje od dva sata igre viđena je odlična utakmica, u kojoj je svaki set donosio veliku neizvesnost i borbu na svakom delu parketa.

Novosađani su nošeni podrškom sa tribina uspeli da osvoje prva dva seta, uzvratili su beogradski crveno-beli u trećem, da bi domaćini ipak u četvrtom prelomili meč u svoju korist i obezbedili mesto u finalu. Milan Katić bio je nerešiva enigma za Crvenu zvezdu postigavši 22 poena. Uz njega istakli su se Dražen Luburić sa 15 i Mihajlo Stanković sa 14 poena, a na drugoj strani Aleksandar Okolić je sakupio 17.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter