0

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN BISER: Pokušaćemo da pobedimo u svih 15 utakmica

Objavljeno: 13.02.15 u 12:49

Pripreme u Antaliji se polako bliže kraju. Pred fudbalerima Crvene zvezde ostale su još dve utakmice, koje će na neki način predstavljati generalne probe za ovaj tim.

Pripremama može biti zadovoljan i Marko Grujić, koji je jedan od najmlađih u ovoj ekipi.

– Ove pripreme smo više posvetili tehničko-taktičkom delu, trudimo se da napredujemo i na tom planu. Imali smo dosta utakmica, dosta jakih provera tokom kojim smo pokazali visok nivo i snage, ali i uigranosti. Mislim da ćemo spremni dočekati početak prvenstva , uveren je Grujić.

Grujić je bio jedan od čak sedmorice fudbalera mlađih od 20 godina, koji su bili u postavi u drugom poluvremenu utakmice protiv Mordovije. I upravo je ta postava uspela da postigne gol i donese Zvezdi pobedu.

– I protiv Mordovije smo se dobro istrčali, to je jedna dobra ekipa iz jakog ruskog prvenstva. Imali smo i par prilika za gol i iskoristili smo, srećom, tu u poslednjem minutu. Svaka pobeda, odnosno dobra igra protiv jednog takvog tima, mnogo nam znači jer i sami vidimo da nam se vraća sve ono što uložimo tokom treninga. Imamo još dve utakmice da vidimo gde smo. Od prvog kola proleća ćemo pružiti maksimum, i pokušaćemo da pobedimo svih 15 utakmica , priželjkuje Grujić.

Kao i mnogi mladi igrači, i Marko Grujić je pokazao da se na njega može ozbiljno računati.

– Moje je da treniram i da se maksimalno zalažem na utakmicama, i to je ono što i radim. Ko će igrati u prvih 11, odlučiće šef. Mislim da ću dobiti veću šansu u odnosu na jesenji deo, i potrudiću se da svaki minut na terenu iskoristim, rekao je Grujić za zvanični sajt kluba.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter