2
Domaći fudbal

FOTO: FK PARTIZAN

TUMBA: Sportski sektor je bio protiv prodaje Škuletića!

Objavljeno: 13.02.15 u 23:29

Potpredsednik Partizana zadužen za sportska pitanja Ljubiša Tumbaković, u danu kada je Petar Škuletić potpisao za Lokomotivu, rekao je da je on glasao protiv prodaje robusnog napadača.

Sa dolaskom nove uprave kluba stigle su najave da neće biti prodaje ključnih igrača, već da će se sa aktuelnim sastavom napasti titula šampiona Srbije. Mesec dana kasnije ekipu su napustila dva startna napadača i ponajbolja fudbalera – Danko Lazović i Petar Škuletić. Potpredsednik Partizana zadužen za sportska pitanja Ljubiša Tumbaković istakao je da su on i Dragan Ćirić bili protiv prodaje Škuletića, ali da su bili nadglasani.

– Ljudi iz Upravnog odbora su imali svoj stav po tom pitanju, a sportski sektor potpuno drugačiji. Mislim da bi bilo suludo da je bilo ko od nas iz struke posle odlaska Lazovića dao zeleno svetlo za prodaju Škuletića. On je igrač koji je bio preko potreban ekipi. Izneli smo svoj stav, ali je većina na Upravnom odboru odlučila da se prihvati ponuda moskovske Lokomotive – rekao je Tumbaković.

Dosta se pričalo o razdoru u mišljenjima među članovima novog rukovodstva Partizana, pogotovo kada se u vidu ima ovaj slučaj. Tumbaković, međutim, misli da je cela priča glorifikovana i da se neće negativno odraziti na igre prvog tima.

– Neću da verujem da nemamo potencijal. Optimista sam, razmišljam pozitivno i što je još važnije mislim da ta percepcija ima realnu osnovu. Pred ekipom je možda i najvažnijih osam dana priprema, a ako me pitate za odgovornost u pogledu rezultata koji će biti ostvareni ona svakako ide na dušu kluba. Ako je politika kluba takva i procena da je trebalo ostati bez Lazovića i Škuletića pred kraj prelaznog roka, onda… – ostao je zagonetan potpredsednik crno-belih.

Tumbaković je odbacio mogućnost da Nikola Drinčić napusti Partizan ove zime.

hotsport.rs / novosti.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. navijaci braco moja bojkot dok se ne oteraju lopuze iz kluba, ovim potezom je titula unapred izgubljena ,moramo da istrajemo zajedno u svemu ovome sto predstoji pred nama dok se ne oteraju lopovi iz Partizana bojkot do daljnjeg

    0
    0
    Odgovori
  2. Sad, kad bi bilo ko od njih imao obraza, istog momenta bi se pokupili i otisli iz kluba. Cemu sluzi sportski sektor, ako ce neki mesari, novinari, glumci, pevaci…da odlucuju o ekipi?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter