0
Domaći fudbal

POSLEDNJI TEST: Prtizan efikasan protiv Đera

Objavljeno: 13.02.15 u 19:56

Partizan je sa 4:0 savladao mađarski Đer u poslednjem test meču na pripremama u Turskoj. Strelci za crno-bele bili su Stefan Babović u 33. minutu sa bele tačke, Drinčić u 60, ponovo Babović u 63. i ponovo iz jedanaesterca, a tačku na meč stavio je Ninković u 86. minutu.

Partizan je pobedu najavio već na poluvremenu. Razigrali su se crno-beli i u nastavku postigli još tri gola. Trenera Marka Nikolića može da raduje efikasnost igrača, posebno jer je ostao bez Škuletića i Lazovića, iako su dva od četiri gola data sa bele tačke. Na visini zadatka bila je i odbrana.

Pripreme u Turskoj su završene i ekspedicija se sutra vraća u Srbiju. Ostvarene su dve pobede (Maribor 2:1, Đer 4:0), dva remija (Cirih i Anži po 2:2) i četiri poraza (Dinamo Moskaa i Austrija Beč po 1:4, Sarajevo 0:1 i Liteks 1:2). Pre dugog dela priprema savladan je i Sinđelić.

Partizan – Đer 4:0 (1:0)

Sudije: Gabor Olah. Pomoćnici: Balasz Buzas i Janos Medovarszki (svi Mađarska). Strelci: Babović 33′ (11m), 63′ (11m), Drinčić 60′. Ninković 86′. Žuti karton: Babović 62′

Partizan: Lukač, Bandalovski, Petrović Nemanja, Ćirković, Balažic, Drinčić, Brašanac, Babović, Ninković, Živković Andrija, Kojić.

Klupa: Živković Živko, Volkov, Bogosavac, Ilić Branko, Stevanović, Lukić, Marković, Marinković, Šaponjić.
Trener: Marko Nikolić

Đer: Pogacsis – Brdarovski, Lang, Nagy Á., Dinjar – Priso, Windecker, Trajković, Koltai – Rudolf, Kvilitaia.
Klupa: Kamenar, Toth, Obanezzel, Kamber, Patkai, Strestik, Priskin.
Trener: László Miriuta

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter