3

FOTO: STARSPORT

NINKOVIĆ O MARIĆU: Nije kriv Partizan, ali znamo ko stoji iza toga…

Objavljeno: 13.02.15 u 12:03

Predsnik Crvene zvezde Telekom Miloš Ninković ponovo se obratio javnosti putem portala Red star Belgrade i to povodom izjave Aleksandra Marića da ne dolazi u ovaj klub.

– Obaveštavamo javnost da zvanični razgovori između kluba i bivšeg igrača KK Partizan, Aleksandra Marića, nisu dali pozitivan rezultat i on neće nastaviti svoju karijeru u KK Crvena zvezda Telekom.

Aleksu želimo sve najbolje u daljoj profesionalnoj karijeri.

Ističem da Partizan nije kriv za neuspešno okončanje pregovora u ovom konkretnom slučaju, ali znamo ko stoji iza toga, rekao je Ninković jasno aludirajući na saopštenja koja su se prethodnih dana pojavljivala na sajtu KK Partizan.

Podsećamo da je Aleksandar Marić pregovarao sa crno-belima, ali da su ti pregovori navodno okončani odnosno Partizan je u četvrtak na svom zvaničnom sajtu objavio da Australijanac ne doalzi u ovaj klub.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Zveszdi treba jedna klasicna dvojka, trojkas koji kad je sam pogadja u 80% situacija, posto to nemamo. Vidi se po procentu suta za tri. Posto kad nam zatvore bobija sa tri igraca mi imamo slobodan sut za tri a nikako da pogodimo. Sto se tice popunjavanja pozicije na 4, za nasu ligu i aba ligu nije nam potrebno

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter