0
Evropske lige

LIGA 1: Goleada na ‘Velodromu’, ali i novi kiks Marseja (VIDEO)

Objavljeno: 13.02.15 u 22:58

Fudbaleri Olimpika iz Marseja nisu uspeli da upišu pobedu na svom terenu protiv Remsa, pošto su u prvom meču 25. kola francuskog šampionata remizirali 2:2(o:1).

Rems je poveo već u šestom minutu golom Nikolasa de Previlja i to je bio jedini pogodak u prvih 45 minuta. Nastavak je doneo bolju igru Marseja, koji je u 58. minutu stigao do izjednačenja preko Dimitrija Pajeta. Kompletan preokret realizovan je 11 minuta kasnije, kada je povratnik sa Kupa afričkih nacija, Andre Ajev savladao golmana gostiju i doveo Marsej u vođstvo od 2:1.

Činilo se da će izabranici Marsela Bijelse uspeti da se vrate na pobednički kolosek i makar do sutra zauzmu prvo mesto na tabeli, ali je u poslednjem minutu usledio šok na ‘Velodromu’. Bivši igrač Liverpula David N’Gog je zatresao mrežu Stiva Mandande i obradovao navijače Remsa, ali i Marsejovih rivala za titulu, Liona i Pari Ser Žermena.

https://www.youtube.com/watch?v=Jssb-_QP_yY

Ovim remijem je Marsej ostao na drugoj poziciji sa 49 bodova, dok je Remsu ovo veoma važan bod u borbi za opstanak, jer se sada nalazi na 13. mestu na tabeli sa 30 osvojenih bodova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter