0
Lifestyle

LIFESTYLE: Tri u jednom – napitak koji daje energiju, osvežava i topi masne naslage

Objavljeno: 13.02.15 u 20:34

Tri u jednom. Postoji napitak koji osvežava, daje energiju i topi masne naslage , a u pitanju je sasi voda. Ovaj napitak prijatnog ukusa možete napraviti sami, a rezultati će uskoro biti vidljivi – imaćete uži struk, ravan stomak i tanje butine.

Kreatorka ovog čudesnog napitka je nutricionistkinja Sintija Sas, a ona tvrdi da je već posle četiri dana redovne konzumacije ovog pića moguće izgubiti tri kilograma.

Potrebni su vam sledeći sastojci:
– 8 čaša vode
– jedna kašičica rendanog korena od đumbira
– jedan sveži krastavac srednje veličine, oguljen i isečen na tanke kolutove
– jedan limun srednje veličine, isečen na kriške
– 12 listova nane

sasi

U posudu sa vodom ubacite listove nane, kašičicu rendanog đumbira, limun isečen na kriške (nemojte ga ljuštiti, ni cediti) i krastavac isečen na kolutove. Dobijenu smesu poklopite i ostavite da prenoći u drižideru. Sutradan već možete da pijete ovaj napitak, naravno, prethodno proceđen.

Ova voda nema kalorija i poznato je da sama voda (8 čaša dnevno) uveliko potpomaže mršavljenju, a ostali sastojci ubrzavaju proces sagorevanja masnih naslaga i sigurno smanjuju stomačić i obim butina.

Naravno, jasno vam je da sam ovaj napitak neće učiniti čudo, ali u kombinaciji sa umerenom ishranom, podeljenom u pet manjih obroka, kao i redovnom fizičkom aktivnošću, vaš struk će postati tanji, a stomak ravniji i sve to bez jednog jedinog dana gladovanja.

Vredi probati.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter