0
Evropske lige

BUNDESLIGA: Ludnica na ‘Signal Iduni’, Subotić pokrenuo preokret ‘Milionera’! (VIDEO)

Objavljeno: 13.02.15 u 22:33

U prvom meču 21. kola Bundeslige Borusija iz Dortmunda je pobedom nad Majncom od 4:2(0:1) posle dugo vremena pobegao iz zone ispadanja, a Neven Subotić je imao veliku ulogu u preokretu ‘Milionera’.

Teška je ovo sezona za Borusiju iz Dortmunda, ali druga vezana pobeda daje nadu i samopouzdanje ekipi Jirgena Klopa. Na početku ništa nije delovalo ‘ružičasto’ za domaći tim, pošto je Elkin Soto izuzetnim pogotkom već u prvom minutu zatresao mrežu Vajdenfelera i šokirao navijače na prepunom ‘Signal Iduna Parku’.

Sa rezultatom 1:0 za goste se otišlo na odmor, ali je uvodnih devet minuta drugog poluvremena donelo potpuni preokret. Inicirao ga je srpski reprezentativac Neven Subotić lepim pogotkom glavom posle kornera, a preokret je kompletirao Marko Rojs.


Već u sledećem napadu Dortmund je doživeo novi šok, pošto je Junus Mali precizno pogodio za 2:2.

Ipak, raspucani Dortmund u drugom poluvremenu utakmicu je prelomio u 71. minutu kada je posle fantastične asistencije Rojsa, Obamejang zatresao mrežu. Tačku na drugu vezanu pobedu Borusije stavio je Nuri Sahin golom u 78. minutu.

Dortmund je ovom pobedom pobegao iz zone ispadanja i sada je na deobi 13. mesta upravo sa Majncom, pošto oba tima imaju po 22 boda.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter