3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZAVRŠENI PREGOVORI: Da li su se dogovorili Marić i Partizan?

Objavljeno: 12.02.15 u 16:09

Saga oko nastavka karijere Aleksa Marića u crno-belom dresu je završena i to sa tužnim krajem po KK Partizan i Grobare. Danima je trajala neizvesnost, na trenutke je bio nadomak Humske i kada se činilo da je blizu povratka, došlo je do preokreta.


– Obaveštavamo javnost da zvanični razgovori između kluba i našeg bivšeg igrača Aleksandra Marića nisu dali pozitivan rezultat i on neće nastaviti svoju karijeru u Partizanu. Aleksu želimo sve najbolje u daljoj profesionalnoj karijeri – kratkob se navodi na zvaničnom klupskom sajtu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. E moj Maricu toliko godina igras u Evropi,obezbedio si sebi za zivot,a neces da pomognes klubu koji je od tebe napravio igraca!!!SRAMOTA!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakvu sreću i bakrače…teraj se u tri lepe…zinulo ti d..e za kintu i umesto da dođeš bar do kraja sezone pališ u smrdljivi aek bud zašto…sram te bilo…stidi se što si nosio naš dres koji je svetinja

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter