1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZA BEOGRAD: Škuletić napustio pripreme Partizana!

Objavljeno: 12.02.15 u 10:23

Tokom noći, gotovo tiho i nečujno Petar Škuletić napustio je hotel u Beleku u kojem se nalaze igrači Partizana i uputio se ka Beogradu na finalizaciju transfera po kojem bi karijeru trebao da nastavi u Lokomotivi iz Moskve.

SOS kanal je prvi ekskluzivno objavio ovu informaciju u toku jutra.

Petar Škuletić napustio je pripreme Partziana i doputovao je rano jutros u Beograd, a u planu je da u popodnevnim satima otputuje u Moskvu na lekarske preglede i potpis sa budućim poslodavcima – javio je iz Turske reporter ove televizije.

I Škuletić je prokomentarisao svoj odlazak, ali nije želeo ništa da komentariše dok ne stigne u Beograd.

– Ne bih sad mogao ništa da kažem konkretnije osim da putujem za Beograd i da ću imati tamo više informacija. Trebalo bi da idem u klub i da vidim šta će biti u vezi sa odlaskom. Tačno je, postoji ponuda i mislim da će biti prihvaćena. Nije moje da pričam o tome. Znaću više u Beogradu. Nije moj deo posla da pričam da li je ponuda nepristojna ili ne. Sigurno je dobra i za mene i za klub – rekao je najbolji strelac Partizana u jesenjem delu prvenstva.

Iz hotela u Beleku ispratio ga je saigrač Miroslav Vulićević sa kojim se dobro poznaje već duže vreme, još iz perioda kada su zajedno igrali za Vojvodinu. Emocije su, kaže Škuletić, veoma pomešane.

– I drago mi je i nije, ali je glupo sada da pričam kada ništa nisam ni potpisao, da ne prejudiciram sada. Pamtiću sve vreme provedemo igrano u Partizanu. To mi je bio san. Nadam se da sam bar nešto dobro uradio za Partizan u prethodnom periodu – zaključio je Škuletić i otisnuo se put Beograda.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. sramota za upravu neradite u interesu kluba i navijaca tako se ne uzima tiula grobari jos manje ici na stadijon partizana dovedite alivodica i frajdeja sta cekate.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter