16
Košarka

FOTO: STARSPORT

SKUPI ČASOVI LJUBAVI: Marić tražio tri puta veću platu od Pavlovića!

Objavljeno: 12.02.15 u 18:39

Košarkaški klub Partizan danas je na svom zvaničnom sajtu (što je prilično neuobičajeno) objavio da odustaje od dovođenja Aleksa Marića, koji je juče završio svoju neslavnu epizodu u Galatasaraju.

Nadali su se navijači crno-belih da bi iskusni australijski centar mogao da bude prava zamena za Đorđa Gagića i da će poput nekih članova tima pristati na neredovne plate na konto pređašnjeg staža u klubu koji mu je doneo unosne ugovore sa Panatinaikosom i Lokomotivom.

Međutim, reprezentativac Australije očigledno nije želeo da posluje na taj način, već je kako nezvanično saznajemo tražio mesečnu platu od čak 30 hiljada evra (i garancije da će taj novac dobiti) što bi u prevodu značilo oko 120 hiljada evra za preostala četiri meseca do kraja sezone, što je ipak bilo previše za klub koji se nalazi u nezavidnoj finansijskoj situaciji.

Možda je upravo ova vest objašnjenje zbog čega se Partizan tako brzo oglasio i to na zvaničnom sajtu, iako je samo nekih dva sata ranije trener Vujošević najavio da Marić može do večeras da odluči da li želi da se vrati u klub.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

16 Komentara

  1. E daj,ne lupajte vise,svi znamo da je Partizan ima pare,da je sve ovo Duletova predstava. Zasto bi Maric,koji je iz Galate i otisao zbog malih i neredovnih primanja igrao za Partizan iz ljubavi? Ko veruje u tu pticu? Nit je ponikao tu,nit je Srbin (bar zvanicno),igrao je par sezona tu i sta sad? Tako je mogao i u Lokomotivu. Da Partizan nema pare da ga plati,ne bi ni stupio u kontakt sa njim. Muka mi je od Duletovih lazi,javna je tajna da se ima kinte.

    0
    0
    Odgovori
  2. „Skupi časovi ljubavi“. Nadam se da imate toliko obraza da pocepate svoje novinske akreditacije, jer ovaj „lucidni“ naslov svedoči da ga nije pisao novinar profesionalac, već frustrirani ciganin kojem je neko dato priliku da se bavi novinarstvom! Sramota! Više vas neću čitati, čovićeva revijo!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma sta se brinete, mi barem imamo klub koga volimo (a ne rentiramo , ko neki)………A tamo negde maja, juna bice opet ono staro: “ Uzalud trud..itd“…..

    0
    0
    Odgovori
  4. ovaj kk druga liga stvarno misli da moze da iznervira nekog svojim komentarima? haha pa i trecu ligu da igramo opet cu vise da volim svoj klub nego on, a zna se i zbog cega, inace on svojim komentarima samo pokazuje koliki ga kompleks bije sto vrv nije doziveo titulu svog kluba ili je imao tipa 2 godine i nije znao sta je kosarka kad to poslednji put desilo 🙂 pozdrav grobari

    0
    0
    Odgovori
  5. Ahahahaha, ja lepo kazem da niko nece u patlidzan ni za duplo više para nego sto nude drugi klubovi. Bila koalicija DS-SPS, bio sistem, nema koalicije pade sistem. Buahahahaha. … ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE! ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter