12
Košarka

FOTO: STARSPORT

ŠAKOTA KVARI POSAO PARTIZANU: Marić umesto crno-belog mogao bi da obuče žuto-crni dres

Objavljeno: 12.02.15 u 00:29

Vest da je Ergin Ataman udaljio Aleksa Marića iz tima Galatasaraja obradovala je navijače Partizana pošto su se mnogi od njih ponadali da bi australijski reprezentativac mogao da se vrati u redove srpskog šampiona.

Istu vest su očigledno čuli i u Atini pošto je AEK, čiji je trener Dušan Šakota, navodno već poslao ponudu menadžeru iskusnog centra Mišku Ražnatoviću pa se tokom dana očekuje i zvanična potvrda, saznaje Žurnal.

Bez obzira na krizu u Grčkoj sasvim je izvesno da AEK može da ponudi Mariću daleko više kada je u pitanju finansijska strana, a Partizanu ostaje samo nada da će pobediti uzajamna ljubav kluba i košarkaša koji je najblistavije momente u karijeri imao upravo pred navijačima beogradskog tima.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

12 Komentara

  1. za ove „limene“ sto osporavaju ucinak Partizana imam samo osecaj sazaljenja.. Godine su ucinile svoje,kompleks je tu prisutan,strah od Partizana caruje u limenim glavama..

    0
    0
    Odgovori
  2. Partizan ce biti sampion,a vi cigancici padate u formi,a i nema te trenera za velika dela,ni Lebron vam ne bi pomogao,mi imamo mlade igrace i buducnoat,a vi u slucaju da ne osvojite nista ode ceo tim

    0
    0
    Odgovori
  3. @zvezdas Ljubav postoji godinama, a tvoja tvorevina zvana fmpczt zlezdasu sve sa ovom vlascu ce se jako brzo ugasiti! Vasim bijednice kompleksima nema kraja!

    0
    0
    Odgovori
  4. SVAKOM CARSTVU DODJE KRAJ PA I GROBARSKOM.20 GODINA POLITIKA I NJENI UVLAKACI VAS CINILI SAMPIONIMA I SADA KAD VAM POLAKO IZLAZI CUCLA IZ USTIJU KUKATE NA VUCICA.E PA DRUKACEMO VAS ISTO TOLIKO KOLIKO I VI NAS,GROBARI,GLODARI.

    0
    0
    Odgovori
    • Da li su politika i uvlakači igrali 4 puta F4 Evrolige,skoro svake godine top 16,top 8…
      6 puta prvaci Jadranske lige,prvaci države 13 puta za redom…
      Vi polako padate u formi,a mi ke kao i svake godine podižemo baš kad treba…
      Imate pare,imate političare,imate državu ali vam je džaba…NEMATE MURINjA,hahaha…

      0
      0
      Odgovori
  5. Au kakvi ste pacenici vi glodari.Sad vas i novine mrze pa su i one Coviceve i Vuciceve.A sto je onda Svinja groktala za Gagica lazi.Aaaaaaaa?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter