4
Domaći fudbal

PRETPOSLEDNJI TEST MEČ PARTIZANA: Konačno pobeda. Ima ko da daje golove (VIDEO)

Objavljeno: 12.02.15 u 19:56

Partizan je odigrao pretposlednji test meč u Turskoj i sa 2:1 savladao Maribor. Konačno su crno-beli došli do pobede, golovima Bogosavca i Šaponjića, dok je jedini gol za Mariborčane postigao Ibrahimi sa bele tačke. Crno-beli tabor su napustili najbolji strelci, Petar Škuletić i Danko Lazović, a tim zabeležio prvu pobedu… Ima ko da daje golove

Pošao je na pripreme sa Partizanom i fantastičnim golom levi bek Miroslav Bogosavac (18), prekomandovan iz filijale, pokazao raskošan talenat. Ovim golom doveo je crno-bele u vođstvo:

Nekoliko situacija imao je Šaponjić, ali nije uspeo da zatrese mrežu u prvom poluvremenu. Oslobodio se protivnik, Volkov skrivio jedanaesterac, a reprezentativac Ibrahimi hladnokrvno poslao loptu u mrežu.

Međutim, već na početku drugog poluvremena, ono što nije uspeo pre odmora, jeste po povratku iz svlačionice. Šaponjić je doveo četu Marka Nikolića u vođstvo i postavio, ispostaviće se, konačan rezultat.

Završni test na pripremama u Turskoj izabranici Marka Nikolića imaju u petak od 18 sati protiv mađarskog Đera.

Partizan – Maribor 2:1 (1:1)

Belek – teren hotela Susesi. Sudije: Ahmet Ešref Sari. Pomoćnici: Merig Kucyk Jilmaz i Gokhan Garcin. Četvrti sudija: Huesin Simsek (svi Turska)

Strelci: Bogosavac 9′, Ibrahimi 29′ (11m), Šaponjić 47′. Žuti karton: Marković 5′,

Partizan: Kljajić, Volkov, Bogosavac, Ilić Branko, Stevanović, Babović (od 63′ Brašanac), Lukić, Marković, Ilić Saša, Marinković, Šaponjić.
Klupa:Živković Živko, Petrović Nemanja, Ćirković, Brašanac, Živković Andrija, Kojić.
Trener: Marko Nikolić

Maribor: Handanović, Stojanović, Rajčević, Šuler, Viler, Vršič, Mertelj, Filipović, Ibraimi, Tavareš, Volaš.
Klupa: Cotman, Mejač, Pušaver, Vujčić, Arghus, Živko, Janža, Sallalich, Ndiaye, Dervišević, Bohar, Hotić, Dodlek, Mendy, Kramarič, Zahović.
Trener: Ante Šimundža

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Samo vi Njofrinci cvrkucite. Ovo sto budete uzeli za Skuletica jedna trecina ide Raji drugu trecinu dele tate u klubu a tek jedan deo ide klubu sto kazu trgovci mora da se napravi ulaz.Asto se tice titule deca mogu da je osvoje u svom uzrastu u seniorskoj konkurenciji nije bilo niti ce biti

    0
    0
    Odgovori
  2. Da nisi prešao da navijaš za Partizan,kad vidim više pratiš Partizan nego Crvenu Zvezdu? Druga Liga,to možda sprda cigane,zato što sa dugom od 50 miliona,realno teško je i beogradsku zonu da igraju,jer to je stvarno veliki dug,i za takvu ligu kao što je Beogradska zona,mogli bi u onoj ligi ispod sa timovima tipa Komgrap,Milicionar,Obilić,mada i to bi bilo preteško za ove iz Zvezde.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter