0
Domaći fudbal

PARTIZAN SE POJAČAO: Litvanac menja Škuletića u napadu? (VIDEO)

Objavljeno: 12.02.15 u 22:00

Kako ekskluzivno saznaje Mocartsport, Partizan je pronašao zamenu za Petra Škuletića. Reč je o 25-godišnjem Litvancu Dejvidasu Matulevičijusu.

On trenutno nastupa za rununski klub Panduri, ali kako mu u junu ističe ugovor crno-beli će platiti simbolično obeštećenje. Matulevičijus je član rumunskog tima od 2012. godine i na 59 utakmica je postigao 22 gola. Visok je 192 cm i u karijeri je igrao za Interas, Viljnus, Odru, Žalgiris, Karakoviju i Panduri. Član je litvanske reprezentacije za koju je odigrao 18 utakmica i postigao je pet golova.

Prelazni rok u Srbiji se završava sutra u ponoć, te ća Partizan morati brzo da reaguje. Novac nije problem, pošto će crno-beli od prodaje Petra Škuletića inkasirati četiri miliona evra.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

  1. Како знају ови из СНС управе да направе посао,ала је научио знање овај Вучић у Британији стварно свака му част,кад Звезда не може да освоји на поштен начин,ти им убаци Тројанског коња,е цигани,цигани,никад ви неће бити Срби,заувек ћете остати нижа раса неког племена из Индије.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ove golove sto je dao i moja baba Kurana ce da ih da.sa metar i dva.teze promasiti nrgo dati.utolilo bplje da vas mi naguzimo do kraja.zvezdas do smrti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter