0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO; STARSORT

OTKRIVENO: I Zvezda je zvala Gagića!

Objavljeno: 12.02.15 u 14:48

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević na konferenciji za medije osvrnuo se i na slučaj Đorđa Gagića kojeg je prema njegovim rečima kontaktirala Crvena zvezda.

Gagić je nedavno odlučio da raskine ugovor sa Partizanom, a crno-beli umesto njega žele da vrate Aleksa Marića.

– Neki mediji su opravdavali Gagićev potez zato što nije bio plaćen, i navodili da je moralno to što je on uradio, pa bi bilo sasvim moralno da mi ne odemo da igramo kup jer smo svi plaćeni manje od Gagića. Ali, igraćemo kup – rekao je Vujošević i dodao da nije Crvena zvezda kriva za odlazak Gagića u Tursku, ali tvrdi da je imao poziv iz redova crveno-belih, ali da ga nije prihvatio jer bi nastala još veća tenzija.

– Nije odgovorna Zvezda što je Gagić otišao, nego sponzori koji su sprečeni da budu sponzori i onaj koji ih je u tome sprečio, a naravno odgovoran je i Gagić, koji je pokazao da ima nisku tačku topljenja. Naši konkurenti će učiniti sve da nas oslabe i iskoriste naše slabosti – istakao je Vujošević. 

hotsport.rs/beta

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter