0
Košarka

OTISNUO SE PREKO BARE: Bivši kapiten Partizana i zvanično u Denveru! (VIDEO)

Objavljeno: 12.02.15 u 09:51

Bivši kapiten Partizana i reprezentativac Francuske Žofri Lovernj svoj košarkaški put nastaviće u najjačoj ligi na svetu, a novi klub biće Denver Nagets.

Lovernj je sa Denverom potpisao dvogodišnji ugovor sa opcijom produžetka saradnje na još godinu dana. Reklo bi se da u NBA stiže u pravo vreme, pred desetodnevnu pauzu zbog Ol-star turneje, a u dresu Nagetsa popularni ‘Žo’ trebao bi da debituje 20. februara u meču protiv Milvoki Baksa.

 

Sjajni skakač bi u timu trebao da zameni Timofeja Mozgova koji je početkom godine prešao u Majami. Za minutažu će se boriti sa fenomenalnim Kenetom Faridom i dobrim poznanikom, Jusufom Nurkićem, Bosancem protiv kojeg je prošle sezone vojevao bitke u duelima sa Cedevitom. Dobre atmosfere u svlačionici svakako neće manjkati, Nurkić je već zarazio Amerikance hitovima Nedeljka Bajića Baje, a saigrače je naučio da psuju na srpskom. Sigurno će i Lovernj imati šta da nauči Farida, Robinsona i drugove.

https://www.youtube.com/watch?v=DFH80ZaOcNA

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter