0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE: Marko Nikolić progovorio o odlasku Petra Škuletića

Objavljeno: 12.02.15 u 08:19

Kao što je poznato, ekipa Partizana bi u narednih nekoliko dana mogla da ostane bez usluga Petra Škuletića za koga se priča da bi za sumu od četiri miliona evra mogao da nastavi karijeru u Lokomotivi iz Moskve.

Trener Partizana Marko Nikolić nije oduševljen takvom idejom, ali navodi da o odlasku Škuletića ne odlučuje on i da to nije u opisu njegovog posla.

– To nije deo mog posla. To je u domenu spekulacije, tako da bi bilo neozbiljno da komentarišem bilo šta. Ne sviđa mi se što se o tome priča na takav način – naveo je Nikolić.

Za sada nije poznato hoće li crno-beli izgubiti najefikasnijeg napadača Jelen Superlige Srbije, ali je izvesno da su na tri meseca ostali bez trenera usled potvrđene suspenzije od strane Disciplinske komisije FSS koja ga je osudila za incidente u Novom Pazaru.

Nikolić je kazao da povodom toga „nema nikakvu reakciju“:

– Ne reagujem nikako. Nisam imao velika očekivanja po tom pitanju, verovatno sam zaslužio nekakvu kaznu, malo je kontradiktornosti u obrazloženju odluke gde se kaže da nema olakšavajućih okolnosti za mene, a ujedno se kažnjava klub organizator utakmice bez olakšavajućih okolnosti. Nisam pravnik, ali mi se to kosi sa nekom logikom. Tu bih stavio tačku, vuk sit i ovce na broju, a kao što naš narod kaže, ko razume shvatiće. Dovoljno ima kvaliteta u timu Partizana i stručnom štabu Partizana da može da pobedi te tri utakmice, tu nemam nikakvu dilemu – insistira Nikolić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter