0
Košarka

FOTO: NBA

NBA LUDILO: Šta je sve obeležilo poslednju noć pred Ol-star (VIDEO)

Objavljeno: 12.02.15 u 11:28

Iako je ovo bila poslednja noć sa mnoštvom utakmica u NBA ligi pred desetodnevnu pauzu zbog Ol-star turneje koja se predstojećeg vikenda održava u Njujorku, najveće zvezde se nisu štedele za taj događaj.

Kralj’ Džejms je bez previše muke sa svojim saigračima iz Klivlenda savladao bivši klub Majami. Sa koliko lakoće je igrao najbolje pokazuje način na koji je završio sledeću akciju.

Atlanta je poražena tek 11 put u sezoni, a za to se pobrinuo Evan Tarner fenomenalnim prodorom i pogotkom 0,2 sekunde pre kraja meča.

Sa asistencijama je ponovo briljirao Riki Rubio, ali koliku god magiju možete očekivati od njega, ovakvi potezi uvek vas oduševe.  

Demar DeRozan se vratio iz teške povrede i trebalo mu je nekoliko utakmica da uđe u pravi ritam. A kada je on u pravom ritmu, ništa ga ne može zaustaviti. Pa ni sjajna odbrana Pola Pirsa.  

Tek što je počela utakmica između Klipersa i Roketsa Met Barns je ‘poljubio’ parket’. Zaslužan za to je bio dribling Džejmsa Hardena.  

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter