0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ DEMANTUJE: Ne treba nam Dražić!

Objavljeno: 12.02.15 u 11:39

Trener Crvene zvezde naglasio je da ne želi da gomila igrače na poziciji krilnog napadača, iako je odlazak Darka Lazovića gotovo izvestan.

Nenad Lalatović ističe Lazovića, Kataija i Gavrića na pozicijama ofanzivnih ili krilnih vezista i na tim mestima se Crvena zvezda neće pojačavati. Time je odbacio špekulacije da će Dejan Dražić postati novi član crveno-belih.

– Nema razloga da nagomilavamo igrače. Mene Dražić ne zanima, niti sam ga tražio. Imam sasvim dovoljan izbor, računajući Lazovića od koga očekujem da bude na terenu. Tu je i Gavrić, kao i Katai…Ne mogu svi da igraju, a do kraja sezone nam je ostalo 15 utakmica. Zaviseće od forme i taktičkih detalja ko će da bude na terenu – preneo je ‘Sport’ reči Nenada Lalatovića.

Crvena zvezda se trenutno nalazi na pripremama u Turskoj, u petak će odmeriti snage sa nemačkim četvrtoligašem Sarbrikenom, a u subotu će imati generalnu probu kada će snage odmeriti sa Bate Borisovim, učesnikom Lige šampiona. Prvenstvo Srbije nastavlja se 21. februara.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter