0
Evropske lige

IDE U KINU: Bivši as Partizana nema mesta u reprezentaciji, ali ima kod Antića

Objavljeno: 12.02.15 u 12:01

Jedan od najboljih igrača poljske Legije i bivši igrač Partizana dobio je ponudu iz kineskog kluba Hebei Kina Fortuna, koji je pre mesec dana preuzeo Radomir Antić.

Jedno od prvih stvari koju je srpski stručnjak uradio po dolasku u Kinu bilo je dovođenje bivšeg kapitena Crvene zvezde Nenada Milijaša iz turske Manise. Sada je Antić pažnju usmerio ka još jednom srpskom internacionalcu, Miroslavu Radoviću koji je fudbalsko ime prethodnih devet godina gradio u Poljskoj.

‘Sport’ piše da bi do kraja ove nedelje transfer trebao da bude realizovan i da je Radović veoma zainteresovan za selidbu u Kinu. U taboru Legije dolazi do razilaženja mišljenja između predsednika kluba i trenera Heninga Berga. Prvi čovek poljskog šampiona nema ništa protiv da proda Radovića, dok se šef stručnog štaba protivi tome jer Srbina smatra za jednog od najboljih igrača, ne samo Legije, nego i celog poljskog šampionata.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter