0
Evropske lige

HAJKA NA BANETA: Da li je Ivanović pokušao da ujede igrača Evertona? (VIDEO)

Objavljeno: 12.02.15 u 10:53

Na sinoćnoj utakmici Premijer lige između Čelsija i Evetrona došlo je do obračuna među igračima dva tima, a Branislav Ivanović bio je jedan od najborbenijih u tom koškanju.

Kapiten reprezentacije Srbije je u tom sukobu uhvatio za gušu igrača Evertona Džejmsa Mekartnija i u jednom momentu je napravio trzaj glavom koji je izgledao kao da je želeo da udari protivnika. Uvek tabloidni engleski mediji od toga su napravili skandal na ostrvu.

– Nije jasno da li Ivanović samo pokušao da odgurne protivnika glavom ili je zaista hteo da zarije svoje zube u njegovo rame – pitaju se engleski mediji.

https://www.youtube.com/watch?v=Vh1TaX39Vrc

Bane je pre dve godine i sam bio žrtva ujedanja, a naravno, u pitanju su bili zubi Luisa Suareza. Sada je ovaj potez Ivanovića protumačen kao sličan pokušaj. Zanimljivu reakciju imao je njegov trener Žoze Murinjo, koji je pred kraj intervjua posle pitanja o potezu svog igrača jednostavno odšetao.

– Izvinite, sutra u svom stilu je rekao ‘Specijalni.

https://www.youtube.com/watch?v=NzaBQ5OfXjE#t=30

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter