28
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BOMBA: Crvena zvezda krade Marića Partizanu?

Objavljeno: 12.02.15 u 22:48

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Miloš Ninković potvrdio je za Red Star Belgrade da crveno-beli pregovaraju sa Aleksom Marićem i da njegov odgovor očekuju sutra.

Pričalo se o Đorđu Gagiću, ali Crvena zvezda „krade“ Partizanu Aleksa Marića. To je za sajt Red Star Belgrade otkrio predsednik kluba Miloš Ninković. Odgovor Australijanca se očekuje najkasnije sutra popodne.

hotsport.rs

0
0

28 Komentara

  1. Nema nista od ovoga, gani, lozite se preko vasih novinara i huskaca, u buli ste, Maric u fmp-u nikada, cao, zdravo.INDIJAAA-PAKISTAAAN, tamo romi , ovde samo PARTIZAAAN

    0
    0
    Odgovori
  2. Ваља лепо направити Б тим Партизана,још да вам позајмимо неке физиотерапеуте,кондиционе тренере,и још неког макар искуснијег помоћног тренера од Дулета,па да и нешто направите да макар шутирате ко Миша Тумбас тројке,а не ви од тридесет покушаја,не можете ни једном да погодите,па чувени порнићар са Миљаковца чучећи погоди од десет покушаја пет пута тројку,ви од тридесет покушаја не можете ни једном,па лежећи би погодио,јебем вас у уста смотана хахахааххахахахах

    0
    0
    Odgovori
    • Nije to strašno toliko što ne može da se pogodi trojka.
      Mene više zabrinjava što su u usponu forme…i što kaže njihov trener da „mora nekad i da se izgubi“

      0
      0
      Odgovori
  3. Одговор Аустралијанца,ауууу Србијоооо шта си доживела,да Србе називају и Аустралијанцима хахаха

    0
    0
    Odgovori
  4. Ево га,лепа конструкција нема шта,ФМП узео име Црвеној Звезди и грб,још да узму неке бивше играче Партизана,покушаће и кондиционе тренере и физиотерапеуте из Партизана да наватају на приче о већој плати,и ето нама праве оне Црвене Звезде,каква је била одувек онако нижа раса,стварно вас и лепо сви мрзе,није то без разлога,одувек сте били онако гмизавци,љубимци режима,само да ви будете добри,а за друге вас баш брига,зато и редовно добијате батина од свих редом да смо паметни па сви да се скупимо навијачи у Србији,па удри по овим комуњарама,да их истерамо из Србије тамо натраг у Индију,одакле су и дошли!

    0
    0
    Odgovori
  5. Alo smaraci sa je…om recju „kompleks“… Smarate vise sa takvim komentarima. Koji ce nam Maric, koga zabole za glodara. I tocak se okrece slepci, dosli ste u situaciju da kukate. Ma ko vas j..e bre!!! Placite bolidare. Zvezda Srbija!!!!

    0
    0
    Odgovori
  6. ahahahahaa, koliko je vama navijacima frankenstajna iz zeleznika dobro! sto je babi milo, to joj se i snilo 🙂 kakav crni telekom, pa nije Aleks toliko poludeo?? simpaticno mi je kako se tako busate i nadate, a na kraju cmizdrite i kukate na sudije kad vas Bogdan demolira, a vi mu pevate „ustaso“. samo par meseci kasnije je bilo „to Boco Srbendo!“ inace, i smrznuta cz i ovaj frankenstajn su toliki brend (dok Partizan namesta i krade), pa je evroliga tek tako poslala Partizan da je predstavlja na americkoj turneji 2009. koliko se samo besa i frustracije nakupilo u vama za sve ove godine, nije ni vama lako..

    0
    0
    Odgovori
  7. Onaj smesan komentar decka koji se ne razume u kosarku.. KK CRVENA ZVEZDA je bila gigant i do 2000god imala je 15 titula prvaka drzave,a partizancic 7.. Propala drzava,puklo sve vlast favorizovala partizan,ali sve se vratilo naravno prave vrednosti! Napred Zvezdo!

    0
    0
    Odgovori
    • Pre ce biti da je tvoj komentar neozbiljan, vidi se da si kosarku poceo da pratis kad ti se klub ugasio, ali su frustracije i kompleksi isuvise veliki pa si poceo da navijas za klub iz predgradja. Od 2000 do danas vlast je vise davala CZ , onoj pravoj sa Malog Kalemegdana, ali su mnogo hteli a malo umeli, zato su i napravili dug od 17 miliona evra, kada su se i ugasili. Malo se vise informisi pre nego sto pocnes da pises ovakve klinacke gluposti

      0
      0
      Odgovori
  8. Treba ga uzeti u inat stoki, jer su oni to nama godinama radili i u kosarci i u fudbalu. Mada je Maric u padu forme . . .

    0
    0
    Odgovori
  9. svaki komentar od ovih nacionalnih manjina (cigana) mogu da shvatim,ljudi nikada nista nisu bitnije osvojili,niti bili priblizno…ali kad napisu zvezda ponos srbije i bla bla bla na balkanu….i tim koji nikada nije ispadao iz prve lige…xxaxaxaaxxaaxax tacno nije ispadao,ali se je ugasio,,,,nepostoji vise…to je fmp…to je COVIC-FMP-C.Z.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter