1
Domaći fudbal

PRIČE KRUŽE GRADOM: Sumnja se da je Pantićev automobil namerno zapaljen

Objavljeno: 11.02.15 u 21:20

Tek u utorak uveče pojavila se informacija da se tokom vikenda odnosno u nedelju rano ujutro ispred zgrade u kojoj mu žive sestra i majka u Rumi zapalio automobil fudbalera Partizana Danila Pantića.

Prema prvim izveštajima sumnjalo se da se radi o tehničkom kvaru pošto je „mini-kuper“ nedavno već bio na popravci, međutim Pantićevi vršnjaci iz tog grada prenose priče koje kruže Rumom.

– Znam da je taj automobil kupio pre par meseci. Na temu da li ga je neko namerno zapalio, kruže razne priče po gradu. Ali sve se odnose na ugovor koji nije želeo da produži sa Partizanom, rekao je jedan od njih u izjavi za Novosti.

Povodom ovog događaja u sredu se saopštenjem oglasila i Policijska uprava Sremska Mitrovica, u kojem se navodi da je izvršen uviđaj na licu mesta i da je o svemu obavešten zamenik osnovnog javnog tužioca.

Dok fudbaleri Partizana treniraju u Beleku i spremaju se za drugi deo sezone mladi Pantić samostalno radi u Beogradu pošto je na taj način kažnjen zbog odbijanja da potpiše novi ugovor.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter