0
Evropske lige

POVRATAK U GRČKU: Miljan Mrdaković u Levadijakosu

Objavljeno: 11.02.15 u 22:40

Iskusni srpski centarfor Miljan Mrdaković potpisao je jednoipogodišnji ugovor sa grčkim Levadijakosom. Na taj način on se vratio u Grčku posle 12 provedenih meseci u Singapuru.

Levadijakos se trenutno nalazi na 14. poziciji u nacionalnom šampionatu, korak iznad opasne zone i dolaskom Mrdakovića očekivanja su da će popraviti timsku efikasnost pre svega, a onda i krenuti u seriju pozitivnih rezultata, pošto je ekipa u prethodna četiri kola osvojila samo jedan bod.

Mrdaković je prethodnu sezonu počeo u Veriji i u jesenjem delu šampionata je postigao pet golova na 13 utakmica. U međuvremenu je odigrao fantastičnu sezonu u Singapuru, gde je u dresu Tampines Roversa postigao čak 25 pogodaka.

Srpski fudbaler je pored Grčke i Singapura do sada u karijeri igrao i u Belgiji, Austriji, Ukrajini, Portugalu, Kipru, Izraelu i Kini. Bio je i član olimpijske reprezentacije na Igrama u Pekingu 2008.

Debi u dresu Levadijakosa Mrdaković bi trebalo da ima ovog vikenda i to upravo protiv Verije na svom terenu u Levadiji.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter