11
Domaći fudbal

LALATOVIĆ ŽELI JOŠ IGRAČA: Zvezda dovodi još jednog krilnog napadača?

Objavljeno: 11.02.15 u 09:46

Kako stvari stoje, trener Crvene zvedze Nenad Lalatović nije još uvek zadovoljan postojećim kadrom u klubu sa stadiona „Rajko Mitić“.

Upravo zbog toga čelnici crveno-belih pokušavaju da angažuju igrača OFK Beograda.

Iako se činilo da je transfer-priča ove zime na stadionu „Rajko Mitić“ završena angažmanom većeg broja fudbalera, uprava Zvezde, čini se, još nije završila posa.

Naime, kako prenosi Sportski žurnal, pojedinci iz uprave crveno-belih bili su na prethodnim prijateljskim utakmicama OFK Beograda u Turskoj kako bi pratili partije Dejana Dražića.

Razlog za tako nešto jeste Lalatovićeva želja da se dodatno pojačaju krilne pozicije na kojima mu je, smatra šef struke crveno-belih, potrebna snažna konkurencija pogotovo zbog nejasnog statusa Darka Lazovića.

Kao i u slučaju Trujića, prepreka za angažovanje je činjenica da je Dražić bio Partizanovđak. Navijačima se ne dopadaju takve kombinacije i uvek pronađu način da upravi skrenu pažnju da se ne slažu.

Dražićevi planovi su da se sa Karaburme otisne u inostranstvo.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

11 Komentara

  1. Jebo ga Drazic ceo OFK ce da presele i pola Napretka ne mogu da nadju matematiku Terza i Lalatovic da gurnu pare u dzep kada se bude prodavao Alivodic pa ga zato ne dovode. U ovoj zemlji nije bitno koliko si dobar igrac vec koliko ce trener i predsednik da ti zavuku ruku u dzep.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma kakav Drazic, nema pojma lik, kad se vidi kakvu frizuru nosi sve je jasno, da ovi iz Zvezde imaju pojma doveli bi Palocevica, najboljeg igraca OFK-e.

    0
    0
    Odgovori
  3. Dražić je veliki Grobar, i to svi znaju… Pa on je najavio pred prošlu tekmu sa CZ da će dati sve od sebe kako bi je demolirao, pa je nekim „čudom“ izostavljen iz tima pred samu tekmu, zajedno sa većinom prvotimaca… Na teren su potom od prilike istrčali petlići OFK-a…

    0
    0
    Odgovori
    • Sada si se nalupetao za sve pare!Kakvi petlici,sta lupas?Nisu igrala 2 standardna igraca i odmah vicete ceo prvi tim!U toj utakmici pogledaj sastav Zvezde,pa jbg izasla oslabljena i sa trecim timom na OFK-u!Mal Gebelsa,malo Vujosevica,pa dve kasike Gebelsa,pa Vujosevica cela kutlaca,pa opet saka Gebelsa…E to je vas recept,lazi lazi i samo lazi,pa valjda ce neko da poveruje,a ni vi ne verujete u to,ali kompleksi su cudo,bole…

      0
      0
      Odgovori
      • Ok, čovek nije uzeo u obzir da će nekima morati da se crta. Ako „post“ pročitaš ponovo, videćeš da je napisano „od prilike petlići“ što svakako implicira na sarkazam… Googlaj, ako ti neki termin nije jasan! Pre svih izguglaj termin „kompleks“ kako bi shvatio njegovo značenje i razumeo svoju dijagnozu! Što se same pomenute tekme tiče, 4 standardna prvotimca nisu igrala, od kojih su trojca najbolji igrači tog tima… Pametnom dosta… p.s. Nastavite da nam lupate komplekse, odlično vam ide… U basketu deceniju ipo, a u fudbalu skoro deceniju… Sjajno!

        0
        0
        Odgovori
        • Ti nekome drzis lekcije o pismenosti? Ejjjj, ti koji ne vidi da je gospodin koji se potpisao sa „Realno“ u svom postu kaze „od prilike“! Kaze se i pise „otprilike“!! Glasovna promena jednacenje po zvucnosti! Cisto da znas. Na tribini palite zastave, ovde se brukate u neznanju…. Divota!

          P.S. Nastavi reci pesme iz mog „nika“ 🙂

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter