0
Evropske lige

KUMAN HVALI TADIĆA: Neverovatno je koliko ovaj momak trenira

Objavljeno: 11.02.15 u 11:44

Šef struke Sautemptona, Ronald Kuman, oduševljen je zalaganjem srpskog reprezentativca Dušana Tadića. 

Holandski stručnjak presrećan je rolama koje ove sezone pruža srpski internacionalac, ali napominje da je vrlo važno sačuvati baterije za finiš sezone:

– Mislim da je bio u malom padu u poslednjih nekoliko utakmica, ali to je sve u vezi sa svežinom i fizičkom stranom. Sa jedne strane, Dušan mi se dopada mnogo jer, ukoliko ne ispunjava sopstvene standarde, on uvek razmišlja u stilu: „Moram da uradim više“. To i pokušava, da trenira jače, ali nekada je potreban i odmor – rekao je Kuman.

Kuman je posebno apostrofirao to što se Dušan Tadić pojavio na treningu iako mu je holandski stručnjak poručio da ima slobodan dan:

– Na tom meču igrao je poslednjih 10-12 minuta, nedelja je bila slobodan dan, a on je ipak trenirao. Sa jedne strane cenim taj kvalitet i takav karakter, ali sa druge strane nekada je i odmor potreban kako bi bio maksimalno spreman, a to Dušanu teško pada – naglasio je Kuman.

Šef struke Sautemtona smatra da je kod Tadića došlo do prevelikog zamora:

– Mislim da je to pomalo problem i Dušanu. Imao je problema sa preponom, ali igrao je svaku utakmicu. Nismo imali Manea, Džeja Rodrifesa i Sama Galagera, tako da smo ga tada malo forsirali. Sada je situacija drugačija, imam više opcija i tim je jači zbog toga – zaključio je Kuman.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter