0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

FUTSAL: ‘Orlovi’ se revaširali u punoj meri, ‘petarda’ u mreži evropskog prvaka

Objavljeno: 11.02.15 u 23:51

Posle sinoćnog poraza u Novom Sadu, Srbija je u revanš-meču u Ubu savladala evropskog prvaka Italiju sa 5:2.

U revanš-utakmici futsal reprezentacija Srbije večeras je u Ubu savladala prvaka Evrope Italiju sa 5:2 (1:0). U gradskoj dvorani, pred oko 700 gledalaca, utakmicu su sudili: Damir Radović, Vladan Radulović i Nikola Aleksić (Srbija)

Sinoć je Italija u Novom Sadu pobedila Srbiju sa 5:1.

Naredne utakmice Srbija igra 3. i 4. marta protiv Hrvatske u Beogradu.

Srbija: Antonić, Perić 1, Živanović, Rakić, Milosavac 1, Matijević, Simić 1, Pršić, Lazić, Kocić 2, Kostić, Momčilović, Radin, Aleksić.

Italija: Mamarela, Erkolezi, Kjamango, Romano, Skinina, Onorio, De Luka, Kalderoli, Fortino 1, Merlim 1, Kanal, Mijareli, Žason, Urio.

Gomilanje prekršaja: Srbija 2 (3), Italija 5 (5)

Posle sinoćnog poraza u Novom Sadu, reprezentacija Srbije je u prepunoj dvorani, burno bodrena od navijača iz Uba, uspela da se revanšira odličnoj Italiji, za koju igra osam naturalizovanih Brazilaca. Time su fudbaleri Srbije uveličali prvi nastup jedne naše rerpezentativne selekcije u Ubu, iako su u tom gradu rođeni Dragan Džajić i Dušan Savić. Nekadašnji centarfor Crvene zvezde je izveo počatni udarac na meču.

Reprezentativci su sjajnom igrom „bacili“ na kolena evropskog prvaka. Bila je to utakmica koja će se dugo pamtiti, ne samo zbog visoke i značajne pobede protiv Italije, nego i po tome što je grad iz Tamnave, prvi put imao prilike da na delu vidi sportiste u nacionalnom dresu.

„Velika je to pobeda za našu reprezentaciju. Ovakva igra i navijanje daju nam puno energije da se što bolje pripremimo za evropsko prvenstvo, koje će februara naredne godine biti održano u Beogradu“, rekao je dvostruki strelac Mladen Kocić posle odlične partije i sjajne pobede nad Italijom, koja je u uzbudljivoj završnica bila bačena na pleća.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter