0
Evropske lige

DOJADILO MU: Dečko Ane Ivanović odlazi iz Bajerna?

Objavljeno: 11.02.15 u 11:24

Kako stvari stoje, Sebastijan Švajnštajger, poznat po tome što je sa reprezentacijom Nemačke stizao do trofeja na Svetskom prvenstvu, Ligi šampiona, Bundesligi, ali i po tome što je „jača“ polovina srpske teniserke Ane Ivanović, mogao bi vrlo lako da napusti Bajern iz Minhena.

Naime, vest o odlasku trofejnog igrača iz tabora Bavaraca potekla je od Aleksandera Kordsa, pisca koji je bio zadužen za publikovanje njegove biografije.

Kords je javnosti saopštio da očekuje da Švajni naredne sezone napusti minhenski klub:

– Bastijan je alarmirao Čelsi i Mančester Junajted priznanjem da bi mogao da ode iz Bajerna. Van Gal je sarađivao sa njim u Minhenu, pretvorio ga u ono što je danas, još prošlog leta je bilo priče o Van Galovoj želji da uspostavi saradnju sa svojim nekadašnjim fudbalerom – rekao je Kords koji je dodao:

– Mislim da će Bastijan otići naredne godine. Njegova želja je da se oproba u inostranstvu. Sigurno neće otići u drugi klub u Bundesligi, ali kako se već bliži zenitu karijere spreman je da se oproba u stranom velikom klubu. Možda Barsa ili Real? – istakao je Kords.

Ugovor Švajnštajgera ističe u leto 2016. godine.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter