0
AdmiralBet ABA Liga

BORIS DALO: Trenirali smo i po šest sati, zato smo se vratili

Objavljeno: 11.02.15 u 09:24

Ekipa Partizana beleži veliki „come-back“ na terenima ABA lige. Iako je u jednom trenu bila znatno bliža donjem domu tabele, četa Duška Vujoševića sad je sigurni putnik na fajnal-for.

Razlog za takav razvoj događaja sasvim sigurno jeste i furiozna serija Parnog valjka od osam vezanih trijumfa u Regionalnoj ligi. Tajnu uspeha crno-belih otkrio je francuski internacionalac, Boris Dalo:

– Mislim da je ova sezona dobra za nas. Nismo dobro počeli i bio nam je potreban ogroman rad. Mnogo smo vremena proveli zajedno u dvorani, mnogo trenirali. Čak i kada smo na terenu i po šest sati dnevno. Svi smo tu sa jednim ciljem – rekao je Dalo.

Kako je plejmejker crno-belih objasnio, tempo je naporan poput priprema:

– Istina je da je tempo naporan. Kao pripreme pred početak sezone. Zato ćemo biti sve bolji – istakao je Francuz, prenosi Žurnal.

On se osvrnuo i na svoje partije koje su, kako smatra, blede zbog deficita samopouzdanja:

– Problem je u glavi, toga sam svestan. Mnogo želim da pomognem timu, a za to je potrebno samopouzdanje. Sada je mnogo bolje kada smo u nizu pobeda. Budimo se ujutru i odlazimo na posao srećni što smo i dalje u trci za plej-of i što bolje izgledamo – ocenio je Dalo.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter