1
Domaći fudbal

FOTO: FK PARTIZAN

TUMBAKOVIĆ O POJAČANJU O KOJEM SE MNOGO PRIČALO: Nećemo dovesti igrača takvog profila

Objavljeno: 10.02.15 u 09:05

Mnogo prašine podiglo se oko statusa doskorašnjeg kreativnog veziste ekipe Vojvodine, Envera Alivodića.

Kao što je poznato, ovaj momak nalazio se na rubu ostanka na stadionu „Karađorđe„, ali u poslednji čas nije uspeo da se dogovori sa rukovodećim strukturama tog kluba oko visine svoje zarade.

Usledio je ekspresan odlazak iz novosadskih crveno-belih, a kako je Alivodić napustio „lale“ priče oko njegovog odlaska u Partizan su počele da se roje brzinom svetlosti.

I ranije se spominjalo da bi Alivodić karijeru mogao da nastavi u Humskoj. Međutim, onda je usledio novi obrt, pošto se Enver našao na radaru Crvene zvezde i kako se šuškalo – u vrlo ozbiljnim pregovorima sa tim klubom.

Da li zbog toga, ili iz nekog drugog razloga, tek čelnici crno-belih permamentno su odustali od angažmana ovog igrača. Barem tako tvrdi potpresednik Parnog valjka, Ljubiša Tumbaković:

– Igrač takvog profila, nije nam potreban – kratko je kazao Ljubiša Tumbaković.

Alivodić se najviše dovodio u vezu sa Partizanom zbog činjenice da je sarađivao sa šefom struke crno-belih, Markom Nikolićem dok je on radio u Vojvodini kao glavni trener.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter