0
Evropske lige

STATISTIKA: Kada Vilotić pogađa, njegov tim ne gubi

Objavljeno: 10.02.15 u 14:44

Srpski defanzivac Milan Vilotić nalazi se u izvanrednoj seriji. On je u subotu u utakmici protiv Lucerna koja je završena rezultatom 1:1 postigao svoj četvrti pogodak na poslednjih šest utakmica.

Kako se navodi na zvaničnoj stranici švajcarskog fudbalskog šampionata, kada Vilotić pogađa, njegovi timovi ne gube.

Bivši štoper Crvene zvezde zbog operacije zgloba pauzirao je sedam meseci (od maja do novembra prošle godine), a kada se vratio postigao je četiri gola. 28-godišnji Vilotić u prva 54 nastupa u Superligi Švajcarske u dresovima Grashopera i Jang Bojsa postigao je ukupno četiri gola, a onda je u poslednjih šest utakmica čak četiri puta bio strelac – protiv Siona, Sent Galena, Grashopera i Lucerna.

Ono što je takođe izuzetno zanimljivo je da njegovi timovi ne gube kada daje golove. U osam duela na kojima je bio strelac od kada je stigao u Švajcarsku 2012. godine, Grashoper, odnosno Jang Bojs su ostvarili sedam pobeda i jedan remi. Vilotić je postigao i jedan gol u Kup utakmici, pre dve godine u kojoj je Grashoper posle produžetka pobedio Nion sa 4:2.

Fudbaleri Jang Bojsa u narednom kolu, ove subote od 20 časova dočekuju Grashoper.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter