6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Suđenje zabrinjava, ovo je za mene iznenađenje

Objavljeno: 10.02.15 u 11:08

Ekipa Crvene zvezde pretrpela je prvi poraz u ABA ligi tek posle 21. kola, pošto je tokom vikenda poražena sa 77:67 od Krke u Novom Mestu.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić nije bio oduševljen suđenjem na meču u kojem je prvi put u karijeri dobio dve tehničke greške:

– Čudna karakteristika meča u kojem nije bilo nekog velikog takmičarskog naboja. Prvi put u karijeri dosuđene su mi dve tehničke greške – rekao je Radonjić prenose Novosti.

– Isključen sam u onoj finalnoj utakmici fajnal-fora ABA lige u Laktašima, ali ni tada nisam dobio dve tehničke. Ekipa Zvezde se ove sezone dobro ponaša, veoma je disciplinovana, tako da je ovo za mene iznenađenje. Posebno me iznenađuje način na koji su donete odluke, mislim da nije bilo dovoljno razloga da se to tako okvalifikuje. Ekipa se ponašala uobičajeno, nije bilo preteranih reakcija, koje se ne dešavaju svakog dana na svim mečevima. Svesni smo da ćemo i na kraju biti prvi, tako da nije moglo da bude nervoze koja bi mogla da izazove tehničke greške – dodao je Radonjić.

Na pitanje da li vidi neki drugi razlog, Radonjić je odgovorio sa:

– Zabrinjava me to što se desilo pred ono što nas tek čeka, a to su najvažniji mečevi u sezoni. Međutim, sada razmišljamo o prvom narednom. Panatinaikos je veliki protivnik, potom je na redu Cedevita, pa finalni turnir Kupa Koraća – jasan je Radonjić.

Šef crveno-bele struke je dodao i da posle prvog poraza u sezoni, njegovi momci više nemaju pritisak koji je nosio nastavak rekordnog niza.

– Sasvim je prirodno da je ta tema sada u drugom planu i više o tome nećemo razmišljati. Meni je najbitnije da tim bude spreman da nastavi sa radom i da se oporave igrači koji nedostaju – podvukao je Radonjić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. ЗА ОВО ВУЈОШЕВИЋ НЕ БИ ДОБИО НИ ОПОМЕНУ, А ЗА ТО ШТО ИМАТЕ ПРОБЛЕМ У ГЛАВИ ИМА РЕШЕЊЕ-ЗОВЕ СЕ ПСИXИЈАТАР!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. @doca
    Prvo, ne moze se pise odvojeno.
    Drugo, koliko se ja razumijem u kosarku, ako igrac u toku jednog napada izadje iz reketa pa se ponovo vrati, ili lopta dodirne obruc, te 3 sekunde se ponovo broje. I sudije obicno kazu za to: ako igrac ne utice na igru, ne sviraju se 3 sekunde, a cim to „kampovanje“ pocne da utice na igru, sviraju se…
    Trece, kad bi se na Bobiju svirao svaki faul koji odbrambeni igraci cine dok se bore sa njim, ekipe bi dosta ranije ulazile u bonus, pa bi se samim tim i treneri vise zalili na njega.

    0
    0
    Odgovori
  3. A STO,TI SI KAO NEKA POSEBNA VRSTA,SASTICENA OD STRANE DRZAVE PA NESME DA TI SE DODELE DVE TEHNICKE…PA MAJMUNE CIGANSKI LEPO TI JE KAD SE DULETU DODELE,A ON SE SAMO BORI ZA TIM,,,I TO JE ZA TEBE NORMALNO SAMO ZATO JER JE DULE,A TI SE SKRIVAS IZA ONOG LOPOVA COVICA,I PRVI PUT KAD SI USPEO DA PROGOVORIS CUDIS SE ZA TEHNICKE…DZABA VAM TRUD DZABA VAM SVE,I DRZAVA VAS GURA AL OPET NEIDE,DOCI CE KRAJ MOJ CIGANE NISTA OD TITULE NI OVE GODINE…

    0
    0
    Odgovori
  4. Kme..kme…kme..prvi put si imao ozbiljno sudjenje i odmah places…nemoze Marjanovic da kampuje u reketu po ceo napad…nemogu Lazic, Kalinic i Blazic da prebijaju svakog protivnickog igraca i da imaju samo 3 licne…e pa nemoze….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter