6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PAVLOVIĆ SE KAJE: Neka svako radi šta hoće

Objavljeno: 10.02.15 u 14:57

Iste večeri kada je Đorđe Gagić napustio trening Partizana i obavestio stručni štab da je podneo zahtev za raskid ugovora Saša Pavlović je na svom Instagramu postavio stihove pesme Generacije 5 „Najjači samo ostaju“.

Košarkaš crno-belih kaže da je brzo shvatio da je pogrešio i da nije trebalo to da uradi.

– Neću to previše da komentarišem. Glupost najveća. Nisam trebao da postavim. Svako ima pravo na svoje mišljenje, svako ima pravo da radi šta hoće, mi koji smo tu daćemo sve od sebe da izguramo do kraja i dođemo do cilja, rekoa je Pavlović nakon sinoćnjeg meča protiv Levskog, a prenosi portal košarka24.

Sve je izvesnije da ćemo u polufinalu plej-ofa gledati duel beogradskih rivala, a Pavlović kaže da mu je želje da rival crno-belima upravo bude Crvena zvezda.

– Ja bih lično voelo da igramo protiv Zvezde, ali ne razmišljamo o tome. Mislim da je najvažnije da dobijemo Cibonu sledeću utakmicu koja neće biti laka iako su i oni oslabljeni.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. Nije CRVENA ZVEZDA ispala 2010 kao sto neki izmisljaju ,vec je te sezone ispao zadar,a zvezda je bila 13 od 14 klubova,a samo jedna ekipa ispada iz lige ?

    0
    0
    Odgovori
  2. @druga liga: sinko nikad niste ispali? Ja nebi reko seti se decko 2010 god.kada ste ispali iz aba lige i ocajnicki se spojili sa fmp-om za koji i danas navijas,a da kako da se setis kad si tada imao verovatno 6-7 godina…tako da klinjo idi pravi sneska belica i nemoj da njaske mnogo…

    0
    0
    Odgovori
  3. Jezik brži od pameti. Nema veze to je kod vas kao epidemija, svima je jezik brži od pameti….. naravno kod onih 10% koji ga uopšte i imaju. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter