0
Košarka

NBA AS SE VRATIO IZ PENZIJE: Mogao je u Partizan, a otišao na Kipar

Objavljeno: 10.02.15 u 15:33

Bez obzira na dovođenje Boža Đumića Partizan je i dalje u potrazi za iskusnim centrom koji bi mogao da nadoknadi minute odbeklog Đorđa Gagića, pa je u tu svrhu već kontaktiran menadžer Aleksa Marića.

Dok ne bude razjašnjena situacija oko ugovora australijskog centra koji nastupa za Galatasaraj nova vest koja stiže iz sveta košarke je da se iz penzije reaktivirao nekadašnji NBA as Primož Brezec.

Slovenac koji je prethodne dve sezone igrao za Nižnji Nogorod, a u Rusiji nastupao još za Krasnaja Krila i Lokomotivu Kubanj, potpisao je dvomesečni ugovor sa kiparskim AEK-om iz Larnake.

216 santimetara visoki i 35 godina stari centar je iz ljubljanske Olimpije još 2001. godine otišao u Indijanu, a u NBA je nastupao još za Šarlot, Detroit, Toronto, Filadelfiju i Milvoki. S obzirom da ove godine nije igrao ni za jedan klub da ag je angažovao Partizan je mogao da ga registruje i za mečeve ABA lige.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter